Olet täällä

Holiday Inn Helsinki City Centren uudet kokoustilat valmiina

21. maaliskuuta

Holiday Inn Helsinki City Centre -hotellin upouudet kokoustilat ovat valmistuneet kaupungin ytimeen aivan rautatieaseman viereen. Uudet kokoustilat ovat jatkoa viime kevään uudistuksille, kun upea Open Lobby ja tyylikkäät huoneet otettiin käyttöön. Uusien kokoustilojen avulla hotellin asiakkaille saatiin näin pitkään toivotut tilat jopa 100 henkilön palavereihin, neuvotteluihin ja muihin tilaisuuksiin.

Uudet tilat yhdistyvät hotellin Open Lobby -alueeseen katutasolla omana kokoussiipenä, joka muodostuu kolmesta helposti muunneltavasta tilasta. Huoneet voidaan hyödyntää kolmena erillisenä tilana tai niiden yhdistelminä. Neuvottelutilojen lisäksi kokoussiivessä on rento lounge-tila, joka on tarkoitettu taukotilaksi ja kahvitteluun. Kukin kokoustila palvelee jopa 30 henkilön ryhmiä ja kaikki tilat yhdistettynä kokoustamaan mahtuu jopa 100 henkilöä. Kokoustilat on nimetty vanhojen höyryvetureiden nimien mukaan yhteistyössä Suomen rautatiehistoriallisen seuran kanssa. Lempinimiltään Feeliks, Wilson ja Truman tunnetut veturit olivat oman aikansa voimakkaimpia höyryvetureita Suomen rautateillä. 

”Uusien kokoustilojemme ehdottomia valtteja on niiden keskeinen sijainti, joustava muunneltavuus sekä langaton kokoustekniikka”, kertoo Holiday Inn Helsinki City Centre -hotellin hotellinjohtaja Mari Salonen. ”Kokousasiakkaat pääsevät vaivattomasti meille omalla autolla, junalla, metrolla tai bussilla. Kaikki yhteydet kohtaavat hotellimme lähellä. Kokoustilojemme tekniikka on valittu asiakkaita kuunnellen. Tyypillinen haaste kokousten alussa on esitystekniikan liittäminen asiakkaan tietokoneeseen erilaisten liittimien ja johtojen kanssa. Me haluamme välttää tämän tarjoamalla tämän päivän langatonta tekniikkaa”, jatkaa Salonen.

Uudet kokoustilat ovat jo ehtineet herättää laajaa mielenkiintoa ja tiloja on varattu moniin erilaisiin tarkoituksiin. Perinteisten kokousten lisäksi varauskirjassa on minimessuja, lanseeraus-, koulutustilaisuuksia sekä jopa pääsykokeet. Sijainti aivan rautatieaseman vieressä on kokoustilojen ehdoton valtti. Paikalle saapuminen on helppoa ja säästää sekä vieraiden aikaa että rahaa. Tehokas ajankäyttö ja kokouspaikan vaivaton tavoitettavuus ovat monen kokousjärjestäjän avainasioita.

Keväällä 2016 kokonaan uudistuneen Holiday Inn Helsinki City Centren uusi Open Lobby on asiakkaille tarkoitettu ’avoin olohuone’, joka yhdistää perinteiset aula- ja työskentelyalueet, rennot lounge-tilat, kahvilan, ravintolan ja baarin yhtenäiseksi tilaksi. Open Lobby tarjoaa tuleville kokousasiakkaillekin mahdollisuuden niin ryhmätöiden tekoon, epävirallisempien neuvotteluiden pitämiseen, liiketapaamisiin kuin illanviettoihinkin.

Lisätiedot:

Mari Salonen, hotellinjohtaja, Holiday Inn Helsinki City Centre, +358 44 3524 399, mari.salonen@restelhotels.fi

Timo Vehmas, IHG-hotellit, Brand Manager, 09 733 5842, timo.vehmas@restelhotels.fi

HOLIDAY INN HELSINKI CITY CENTRE, Elielinaukio 5, 00100 HELSINKI 

FEELIKS

Feeliks-vetureita oli Suomessa kaikkiaan kahdeksan. Ne kaikki rakensi sveitsiläinen veturitehdas Schweizerische Lokomotiv- und Maschinenfabrik Wintherthurin kaupungissa. Feeliks nimi tuli VR:n sarjamerkistä joka oli F1. Vetureissa oli märkähöyrykattila, Stephensonin luistikoneistot ja tasoluistit. Veturit olivat halkolämmitteisiä, mutta jokainen vetureista oli lyhyitä aikoja hiililämmitteinen.
Veturi 132 on kunnostettuna Hyvinkäällä Suomen Rautatiemuseossa.

TRUMAN

Tr2 (Truman) oli Suomessa sotien jälkeen käytössä ollut yhdysvaltalainen höyryveturityyppi. Truman Tr2 -vetureita valmisti Baldwin Locomotive Works Pennsylvanian osavaltion Philadelphiassa. Veturiin mahtui 13 tonnia hiiltä ja 28 tonnia vettä. Jatkosodan jälkeen suomalainen veturiteollisuus ei pystynyt raaka-ainepuutteen ja sotakorvausten takia rakentamaan vetureita, joten vetureita jouduttiin hankkimaan ulkomailta. Yhdysvalloista hankitut 20 veturia tuotiin Suomeen osina ja ne koottiin VR:n Helsingin konepajassa. Veturin lempinimi Truman viittaa Yhdysvaltain silloiseen presidenttiin Harry S. Trumaniin.

WILSON

Tv2 oli lempinimeltään Wilson, koska ne tilattiin presidentti Wilsonin aikana USA:sta. Veturit valmisti maailman toiseksi suurin veturitehdas American Locomotive Company vuonna 1916. Suomeen ne saatiin vasta 1919 osina ja koottiin Helsingin ja Viipurin konepajoissa. Veturit olivat tullessaan raskaimpia vetureita VR:llä. Wilsonien vetovoima oli 10 650 Kp. Veturit olivat joustavakulkuisia palkkikehyksen ansiosta.