Olet täällä

Holiday Inn -hotellit uudistuvat 2018

23. marraskuuta

Holiday Inn -hotelleille vuosi 2018 on uudistuksen aikaa. Vuosi käynnistyy Tampereen hotellin ravintolan uudistuksella. Huhtikuussa Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti saa uuden ilmeen Open Lobbyn ja huoneuudistuksen myötä. Suurimmat muutokset koskevat Messukeskuksen hotellia, joka peruskorjataan perusteellisesti vuoden 2018 aikana. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa entistä parempia ja toimivampia tiloja sekä lisää mukavuutta.

Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti uudistuu vuoden alussa

Helsingin Ruoholahdessa sijaitseva Holiday Inn uudistuu vuoden 2018 ensimmäisen neljänneksen aikana. Näkyvin muutos on ketjun maailmanlaajuinen Open Lobby -aulakonsepti, jonka ohella myös hotellihuoneet uudistetaan. Open Lobby tarjoaa asiakkaille yhtenäisen olohuonemaisen tilan niin työskentelyyn, ystävien kanssa kahvitteluun, ruokailuun, tapaamisiin kuin illanviettoihinkin.

Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti -hotellin alustavat muutostyöt käynnistyvät jo 4.12.2017 hienovaraisesti. Hotelli palvelee asiakkaitaan kuitenkin täysin normaalisti 22.12. saakka. Töiden aloitus keskittyy toimenpiteisiin, joista ei aiheudu häiriötä vieraillemme. Uudistuksen päävaiheessa 23.12.2017.–4.4.2018 koko hotelli suljetaan laajempien uudistustöiden ajaksi, jolloin hotelliasiakkaita Helsingin keskustassa palvelevat muun muassa Holiday Inn Helsinki City Centre, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard. Uudistettu ja viihtyisä Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti avataan jälleen 5.4.2018.

Holiday Inn Helsinki - Messukeskus uudistuu vuoden 2018 aikana

Holiday Inn Helsinki - Messukeskus uudistuu täysin remontissa, joka käynnistyy helmikuun lopusta alkaen. Hotellin yleiset tilat, hotellihuoneet sekä palvelukonsepti uusitaan kokonaisuudessaan, jotta tapahtumiin osallistuvien asiakkaiden tarpeisiin pystytään vastaamaan paremmin ja monipuolisemmin. Uuteen konseptiin kuuluu tärkeänä kulmakivenä myös Holiday Inn -ketjun Open Lobby. Uudistustöiden ajan 20.2.2018–31.1.2019 hotelli on suljettu. Hotelli avataan uusittuna vuoden 2019 helmikuussa.

”Hotelli on tärkeä osa asiakkaidemme tapahtumakokemusta. Lähdemme muokkaamaan yhteistyössä Restelin kanssa Holiday Inn Helsinki - Messukeskuksesta Pohjois-Euroopan parasta tapahtumahotellia”, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen. ”Hotellin aulatilat ja ravintola muuntuvat mielenkiintoiseksi yhteiseksi olohuonemaiseksi alueeksi, jossa asiakkaamme voivat tehdä olonsa kotoisaksi. Se on paikka, jossa voivat rentoutua halusivatpa he sitten syödä, juoda, työskennellä, levätä tai tavata muita ihmisiä”, kertoo Holiday Inn Helsinki - Messukeskuksen hotellinjohtaja Patrick Mitzner.

Holiday Inn Tampere - Central Stationin Open Lobby laajenee ravintolapalveluihin

Tampereen hotellimme ravintola uudistuu tammikuussa. 22.12. alkavan joulutauon jälkeen hotelli avautuu jälleen tammikuun 3. päivä. Ravintolatilat ja -palvelut ovat tuolloin suljettuna uudistustyön vuoksi 3.–17.1.2018. Tästä johtuen myös hotellin buffetaamiainen keskeytyy töiden ajaksi. Hotellin muut palvelut toimivat uudistuksen ajan normaalisti. Suosittelemme varaamaan huonehinnan, johon ei sisälly aamiaista. Uusi Open Lobby -ravintola avautuu jälleen 18.1.2018. Samalla myös ravintolan ruoka- ja juomalista vaihtuvat Holiday Inn -hotellien ruokafilosofian mukaiseksi. Uudella ruokalistalla on monipuolinen kattaus ketjun nimikkoannoksia sekä kansainvälisiä ja paikallisia herkkuja. Holiday Inn Open Lobby tarjoaa bistrohenkisiä, maukkaita ja nykyaikaisia annoksia, joissa maistuvat aidot maut.

Perheen pienimmille Holiday Inn -hotelleissa on tarjolla oma lastenlista, jossa on mukana kala-, liha- ja kasvisvaihtoehtoja. Ja mikä parasta, lapset ruokailevat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Kids Eat Free -etu on voimassa koko vuoden kaikissa Holiday Inn -hotelleissa kaikkialla maailmassa. Etu koskee hotelliin majoittuvien perheiden alle 13-vuotiaita lapsia.

Open Lobby lisää viihtyisyyttä ja parantaa työskentelymahdollisuuksia

Open Lobby yhdistää perinteiset ravintola-, aula- ja työskentelyalueet yhtenäiseksi olohuonemaiseksi tilaksi. Asiakas voi itse valita ruokaileeko ravintolasalissa vai muualla Open Lobbyn alueella. Aamiaisen aikaan tilan keskipiste on Chef’s Station, josta löytyvät aamiaisherkut paistetuista munista ja pekonista pannukakkuihin. Aamiaisen jälkeen tila palvelee ravintolasalina, josta on koko päivän ajan saatavilla tuoretta, terveellistä ja tuttua ruokaa Holiday Innin The Kitchen -periaatteen mukaisesti. Ruoka-annoksia voi tilata myös mukaan otettavaksi. Baari ja To Go Café tarjoavat asiakkaille koko päivän virvokkeita, kahvia sekä pikkupurtavaa.

Open Lobbyn Media Lounge ja Pop Up Lounge ovat monitoimitiloja, jotka voidaan hetkessä muuntaa pieneksi kokoustilaksi tai elokuvateatteriksi, joka tarjoaa hieman enemmän yksityisyyttä. Mukavien sohvien lisäksi tilassa on televisioita, aikakauslehtiä ja sanomalehtiä. Työskentely ja netissä surffaaminen onnistuvat E-Barin alueella, jossa asiakkaiden käytössä on tietokoneita, langaton tulostin sekä pistorasioita omille kannettaville tietokoneille. Myös muualla Open Lobbyn alueella on käytössä maksuton Wi-Fi sekä runsaasti pistorasioita.

Ensimmäinen Open Lobby avattiin Suomeen Holiday Inn Helsinki City Centre -hotelliin vuoden 2016 keväällä. ”Holiday Inn kehitti Open Lobby -konseptin tavoitteenaan luoda rento, konstailematon ja olohuonemainen tila, jossa asiakkaat voivat työskennellä, rentoutua ja tavata muita ihmisiä. Asiakkaat voivat valita vapaasti missä haluavat ruokailla tai työskennellä - Holiday Innin Stay You -filosofian mukaan.”, Restelin IHG-hotellien ketjujohtaja, Gabor Pusztai kertoo.