Hotelli Helsingin ydinkeskustassa

Holiday Inn Helsinki City Centre -hotellin sijainti on erinomainen. Kaikki Helsingin ydinkeskustan palvelut ovat ulottuvillasi ja ravintolat, ostosmahdollisuudet ja Helsingin runsas kulttuuritarjonta on käytettävissä lyhyen kävelymatkan päässä.

Hotellin liikenneyhteydet ovat myös huippuluokkaa. Rautatieasema on hotellin vieressä ja sieltä lähtevät junat koko maahan. Finnarin lentokenttäbussiin voit nousta suoraan hotellin edestä. Katso tästä Finnair lentokenttäbussin aikataulu ja hinta. Hotelli on rakennettu osin raiteiden päälle. Hyvän yöpymisen lisäksi tarjolla on myös ainutlaatuinen kokemus junien ystäville.

Hotellin laadukkaissa, skandinaaviseen tyyliin sisustetuissa huoneissa on ilmastointi sekä maksuton internet-yhteys ja taulu-tv. Kaikissa huoneissa on puulattia, minibaari sekä teen- ja kahvinkeitin. Hotellivieraita palvelee myös sauna ja nykyaikaisilla laitteilla varustettu kuntosali.

Hotellin Ravintola Verde tarjoaa maistuvaa pohjoismaista ja kansainvälistä ruokaa. Tarjolla on myös lasten menu. Alle 13-vuotiaiden lasten ateria on ilmainen, kun mukana on toinen perheenjäsen. Ravintolassa on myös viihtyisä terassi.