Messukeskuksen Holiday Inn -hotelli uudistuu vuoden 2018 aikana

The Holiday Inn Helsinki - Expo will be completely renovated in 2018, read more» 

Messukeskuksen hotelliuudistus etenee päivitetyn nimen siivittämänä – Holiday Inn Helsinki - Expo.

Messukeskuksen Holiday Inn -hotelli uudistuu täysin remontissa, joka valmistuu maaliskuussa 2019. Hotellin yleiset tilat, hotellihuoneet sekä palvelukonsepti uusitaan kokonaisuudessaan, jotta tapahtumiin osallistuvien asiakkaiden tarpeisiin pystytään vastaamaan paremmin ja monipuolisemmin. Uuteen konseptiin kuuluu tärkeänä kulmakivenä myös Holiday Inn® -ketjun Open Lobby.  

Katso tästä uutta ilmettämme »

”Hotelli on tärkeä osa asiakkaidemme tapahtumakokemusta. Lähdemme muokkaamaan yhteistyössä Restelin kanssa Holiday Inn Helsinki - Messukeskuksesta Pohjois-Euroopan parasta tapahtumahotellia”, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen. ”Hotellin aulatilat ja ravintola muuntuvat mielenkiintoiseksi yhteiseksi olohuonemaiseksi alueeksi, jossa asiakkaamme voivat tehdä olonsa kotoisaksi. Se on paikka, jossa voivat rentoutua halusivatpa he sitten syödä, juoda, työskennellä, levätä tai tavata muita ihmisiä”, kertoo Holiday Inn hotellinjohtaja Patrick Mitzner.

Uudistustöiden ajan hotelliasiakkaita Helsingin keskustassa palvelevat muun muassa Holiday Inn Helsinki City CentreCrowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard

Monipuolinen hotelli messutapahtumien sydämessä Pasilassa

Holiday Inn Helsinki - Expo on Pasilassa, loistavien liikenneyhteyksien äärellä lähellä Helsingin keskustaa. Ajomatka keskustaan on 10 minuuttia. Pasilan rautatieasemalle on matkaa 500 metriä. Lisäksi hotelliin on hyvät yhteydet raitiovaunulla.

Hotellissa on vieraille maksuton sauna sekä kuntokeskus. Huoneet on varustettu nopealla, maksuttomalla 1 gigan netillä. Kaikissa Standard-huoneissa on koneellinen ilmanvaihto sekä työpöytä ja teen- ja kahvinkeitin. Executive-tason huoneissa sekä sviiteissä on lisäksi huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, kylpytakki ja tossut.

This hotel is owned by The Finnish Fair Corporation and operated by Scandic Hotels Oy under license from IHG Hotels Limited.