Holiday Inn Helsinki - Messukeskus uudistuu vuoden 2018 aikana

The Holiday Inn Helsinki - Messukeskus will be completely renovated in 2018, read more» 

Holiday Inn Helsinki - Messukeskus uudistuu täysin remontissa, joka käynnistyi 20.2.2018. Hotellin yleiset tilat, hotellihuoneet sekä palvelukonsepti uusitaan kokonaisuudessaan, jotta tapahtumiin osallistuvien asiakkaiden tarpeisiin pystytään vastaamaan paremmin ja monipuolisemmin. Uuteen konseptiin kuuluu tärkeänä kulmakivenä myös Holiday Inn® -ketjun Open Lobby. Uudistustöiden ajan 20.2.2018–31.1.2019 hotelli on suljettu. 

Hotelli avataan uusittuna vuoden 2019 helmikuussa.

Katso tästä uutta ilmettämme »

”Hotelli on tärkeä osa asiakkaidemme tapahtumakokemusta. Lähdemme muokkaamaan yhteistyössä Restelin kanssa Holiday Inn Helsinki - Messukeskuksesta Pohjois-Euroopan parasta tapahtumahotellia”, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen. ”Hotellin aulatilat ja ravintola muuntuvat mielenkiintoiseksi yhteiseksi olohuonemaiseksi alueeksi, jossa asiakkaamme voivat tehdä olonsa kotoisaksi. Se on paikka, jossa voivat rentoutua halusivatpa he sitten syödä, juoda, työskennellä, levätä tai tavata muita ihmisiä”, kertoo Holiday Inn Helsinki - Messukeskuksen hotellinjohtaja Patrick Mitzner.

Uudistustöiden ajan hotelliasiakkaita Helsingin keskustassa palvelevat muun muassa Holiday Inn Helsinki City CentreCrowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard

Monipuolinen hotelli messutapahtumien sydämessä Pasilassa

Holiday Inn Helsinki - Messukeskus on Pasilassa, loistavien liikenneyhteyksien äärellä lähellä Helsingin keskustaa. Ajomatka keskustaan on 10 minuuttia. Pasilan rautatieasemalle on matkaa 500 metriä. Lisäksi hotelliin on hyvät yhteydet raitiovaunulla.

Hotellissa on vieraille maksuton sauna sekä kuntokeskus. Huoneet on varustettu nopealla, maksuttomalla 1 gigan netillä. Kaikissa Standard-huoneissa on koneellinen ilmanvaihto sekä työpöytä ja teen- ja kahvinkeitin. Executive-tason huoneissa sekä sviiteissä on lisäksi huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, kylpytakki ja tossut.

Hotellin ravintola Terra Nova Brasserie tarjoaa suomalaista ja kansainvälistä ruokaa sekä oman menun lapsille. Jos lapsesi on alle 13 vuotta, hän syö ilmaiseksi kun mukana on toinen perheenjäsen.

This hotel is owned by The Finnish Fair Corporation and operated by Scandic Hotels Oy under license from IHG Hotels Limited.