Monipuolinen hotelli messutapahtumien sydämessä Pasilassa

Holiday Inn Helsinki - Messukeskus on Pasilassa, loistavien liikenneyhteyksien äärellä lähellä Helsingin keskustaa. Ajomatka keskustaan on 10 minuuttia. Pasilan rautatieasemalle on matkaa 500 metriä. Lisäksi hotelliin on hyvät yhteydet raitiovaunulla.

Hotellissa on vieraille maksuton sauna sekä kuntokeskus. Huoneet on varustettu nopealla, maksuttomalla 1 gigan netillä. Kaikissa Standard-huoneissa on koneellinen ilmanvaihto sekä työpöytä ja teen- ja kahvinkeitin. Executive-tason huoneissa sekä sviiteissä on lisäksi huonekohtainen ilmastointi, tallelokero, kylpytakki ja tossut.

Hotellin ravintola Terra Nova Brasserie tarjoaa suomalaista ja kansainvälistä ruokaa sekä oman menun lapsille. Jos lapsesi on alle 13 vuotta, hän syö ilmaiseksi kun mukana on toinen perheenjäsen.

Linnanmäki-vierailulle varma parkki

Kesään kuuluu Linnanmäki mutta mihin pysäköisi auton? Jätä autosi Messuparkkiin ja hyödynnä Linnanmäen linjaa. Pysäköinnin hinta on 12 € / autokunta sisältäen maksuttoman kuljetuksen Messukeskuksen pysäköintitalosta Linnanmäelle ja takaisin. Linja liikennöi 26.6.–13.8. päivittäin huvipuiston aukioloaikojen mukaisesti non-stoppina. Linnanmäen linjan pysäkki on Messuparkin seinustalla. Tutustu Messuparkkiin

This hotel is owned by The Finnish Fair Corporation and operated by Restel Hotels Ltd. under license from IHG Hotels Limited.