Hotelli Pasilassa

Holiday Inn Helsinki - Messukeskus on Pasilassa, loistavien liikenneyhteyksien äärellä lähellä Helsingin keskustaa. Ajomatka keskustaan on 10 minuuttia. Pasilan rautatieasemalle on matkaa 500 metriä. Lisäksi hotelliin on hyvät yhteydet raitiovaunulla.

Hotellissa on vieraille maksuton sauna sekä kuntokeskus. Huoneet on varustettu maksuttomalla internet-yhteydellä. Kaikissa Standard-huoneissa on koneellinen ilmanvaihto sekä työpöytä ja teen- ja kahvinkeitin. Executive-tason huoneissa sekä sviiteissä on lisäksi huonekohtainen ilmastointi, trallelokero, kylpytakki ja tossut.

Hotellin ravintola Terra Nova Brasserie tarjoaa suomalaista ja kansainvälistä ruokaa sekä oman menun lapsille. Jos lapsesi on alle 13 vuotta, hän syö ilmaiseksi kun mukana on toinen perheenjäsen.

HUOM! Hotelli on suljettu 20.12.2015–25.12.2015. Hotelli palvelee taas 26.12.2015 lähtien.

Messukeskus ja Holiday Inn Helsinki – Messukeskus -hotelli kehittävät palvelujaan uusimalla hotellin hissit 15.6.–31.12.2015. Kolmesta hissistä kaksi on asiakkaiden käytössä myös uudistustöiden aikana. Uudistustyöt eivät häiritse hotellivieraiden esteettömyyttä tai hotellin palvelujen saavutettavuutta. Olemme suunnitelleet työn huolella, mutta se saattaa kaikesta huolimatta aiheuttaa hotellivieraille jonkin verran häiriötä.