Olet täällä

Ravintola

Ravintola Brasserie Terra Nova

Holiday Inn Helsinki - Messukeskus -hotelli sekä Brasserie Terranova ovat suljettuna uudistuksen vuoksi 20.2.2018 alkaen. Hotelli avataan uusittuna vuoden 2019 alussa!

Messukeskuksen ja Holiday Inn -hotellin yhteydessä toimiva viihtyisä ravintola Terra Nova Brasserie tarjoaa lämpimän ja tyylikkään ilmapiirin niin asiakastapaamisiin, liikelounaisiin kuin koko perheen päivällisillekin. Ravintolassamme voit myös nauttia lasillisen työpäivän päätteeksi.

Terra Nova Brasserien korkealuokkainen ruoka- ja juomavalikoima täyttää vaativammankin ruokailijan toiveet. Säännöllisesti uudistuva à la carte -listamme sisältää vaihtoehdon alkupaloista jälkiruokiin. Täydellisen aterian kruunaa huolella suunniteltu viinilista, josta löytyy vaihtoehto jokaista ruokalajia varten.

Tyylikkäässä ravintolasalissa on 170 asiakaspaikkaa sekä ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu. Henkilökuntamme huolehtii teidän ja seurueenne tarpeista. Ateriakokonaisuudet, juomavalinnat ja muut valmistelut teemme kernaasti etukäteen, jos ja kun tilaisuus sitä edellyttää.

Tervetuloa!

Terra Novan aukioloajat

Aukioloajat  Klo                       
maanantai–perjantai 11.00–23.00
lauantai 17.00–23.00
sunnuntai                                         17.00–23.00

Keittiö sulkeutuu tunti ennen ravintolan sulkemisaikaa. Messu- ja tapahtuma-aikoina voimassa pidennetyt tapahtumakohtaiset aukiolot.

Ravintola Terra Nova
Messuaukio 1, 00520 HELSINKI
Puh. 050-3597608
myyntipalvelu puh. 040-4503252 
Email: fazer.sales@messukeskus.com

Suosittelemme myös näitä Helsingin ravintoloita

Ravintolan Oiva-raportti