Hotelli Helsingin Ruoholahdessa

Hotelli Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa merenrannalla. Ajomatka Helsingin keskustaan on 5 minuuttia. Suomen Kansallisooppera on 10 minuutin ja Bulevardi-ostoskatu 15 minuutin ajomatkan päässä. Ruoholahden metroasema on hotellin välittömässä läheisyydessä, 300 metrin päässä.

Hotellin huoneet on sisustettu moderniin tyyliin. Huoneissa on ilmastointi, taulu-tv satelliittikanavilla sekä teen- ja kahvinkeitin. Huoneen tallelokeroon voi sijoittaa esim. kannettavan tietokoneen. Internet-yhteys on maksuton. Hotellivieraat ovat tervetulleita treenamaan minikuntosalilla tai rentoutumaan hotellin saunassa.

Raikas, lasiseinäinen ravintola Fokka tarjoilee runsaan buffet-aamiaisen ja monipuolisen kansainvälisen lounas- ja illallismenun. Hotellin aulabaarissa on mukava tavata kollegat tai ystävät drinkin tai viinilasillisen merkeissä.

Holiday Inn® Helsinki West - Ruoholahti -hotellille LEED-ympäristösertifikaatti

Ruoholahden Holiday Inn -hotellille on myönnetty vihreiden kiinteistöjen LEED-sertifikaatti (Leadership in Energy and Environmental Design), joka perustuu riippumattoman osapuolen tekemään arviointiin tilojen, rakennuksen tai rakennushankkeen ympäristöominaisuuksista. Lue koko uutinen täältä.

This hotel is owned by Tradeka Ltd. and operated by Restel Hotels Ltd. under license from IHG Hotels Limited.