Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti uudistuu vuoden alussa

Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti will be renewed at the beginning of the year, read more»  

Helsingin Ruoholahdessa sijaitseva Holiday Inn uudistuu vuoden 2018 ensimmäisen neljänneksen aikana. Näkyvin muutos on ketjun maailmanlaajuinen Open Lobby -aulakonsepti, jonka ohella myös hotellihuoneet uudistetaan. Open Lobby tarjoaa asiakkaille yhtenäisen olohuonemaisen tilan niin työskentelyyn, ystävien kanssa kahvitteluun, ruokailuun, tapaamisiin kuin illanviettoihinkin. 

Hotellin alustavat muutostyöt käynnistyvät jo 4.12.2017 hienovaraisesti. Hotelli palvelee asiakkaitaan kuitenkin täysin normaalisti 22.12. saakka. Töiden aloitus keskittyy toimenpiteisiin, joista ei aiheudu häiriötä vieraillemme. Uudistuksen päävaiheessa 23.12.2017–2.4.2018 koko hotelli suljetaan laajempien uudistustöiden ajaksi, jolloin hotelliasiakkaita Helsingin keskustassa palvelevat muun muassa Holiday Inn Helsinki City Centre, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard. Uudistettu ja viihtyisä Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti avataan jälleen 5.4.2018.

Hotelli Helsingin Ruoholahdessa

Hotelli Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa merenrannalla. Ajomatka Helsingin keskustaan on 5 minuuttia. Suomen Kansallisooppera on 10 minuutin ja Bulevardi-ostoskatu 15 minuutin ajomatkan päässä. Ruoholahden metroasema on hotellin välittömässä läheisyydessä, 300 metrin päässä.

Hotellin huoneet on sisustettu moderniin tyyliin. Huoneissa on ilmastointi, taulu-tv satelliittikanavilla sekä teen- ja kahvinkeitin. Huoneen tallelokeroon voi sijoittaa esim. kannettavan tietokoneen. Internet-yhteys on maksuton. Hotellivieraat ovat tervetulleita treenamaan minikuntosalilla tai rentoutumaan hotellin saunassa.

Raikas, lasiseinäinen ravintola Fokka tarjoilee runsaan buffet-aamiaisen ja monipuolisen kansainvälisen lounas- ja illallismenun. Hotellin aulabaarissa on mukava tavata kollegat tai ystävät drinkin tai viinilasillisen merkeissä.

Holiday Inn® Helsinki West - Ruoholahti -hotellille LEED-ympäristösertifikaatti

Ruoholahden Holiday Inn -hotellille on myönnetty vihreiden kiinteistöjen LEED-sertifikaatti (Leadership in Energy and Environmental Design), joka perustuu riippumattoman osapuolen tekemään arviointiin tilojen, rakennuksen tai rakennushankkeen ympäristöominaisuuksista. Lue koko uutinen täältä.

This hotel is owned by Fastighets AB Balder and operated by Restel Hotels Ltd. under license from IHG Hotels Limited.