Hotelli Helsingin Ruoholahdessa

Hotelli Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa merenrannalla. Ajomatka Helsingin keskustaan on 5 minuuttia. Suomen Kansallisooppera on 10 minuutin ja Bulevardi-ostoskatu 15 minuutin ajomatkan päässä. Ruoholahden metroasema on hotellin välittömässä läheisyydessä, 300 metrin päässä.

Hotellin huoneet on sisustettu moderniin tyyliin. Huoneissa on ilmastointi, taulu-tv satelliittikanavilla sekä teen- ja kahvinkeitin. Huoneen tallelokeroon voi sijoittaa esim. kannettavan tietokoneen. Internet-yhteys on maksuton. Hotellivieraat ovat tervetulleita treenamaan minikuntosalilla tai rentoutumaan hotellin saunassa.

Raikas, lasiseinäinen ravintola Fokka tarjoilee runsaan buffet-aamiaisen ja monipuolisen kansainvälisen lounas- ja illallismenun. Hotellin aulabaarissa on mukava tavata kollegat tai ystävät drinkin tai viinilasillisen merkeissä.

Holiday Inn® Helsinki West - Ruoholahti -hotellille LEED-ympäristösertifikaatti

Ruoholahden Holiday Inn -hotellille on myönnetty vihreiden kiinteistöjen LEED-sertifikaatti (Leadership in Energy and Environmental Design), joka perustuu riippumattoman osapuolen tekemään arviointiin tilojen, rakennuksen tai rakennushankkeen ympäristöominaisuuksista. Lue koko uutinen täältä.