Holiday Inn Tampere - Central Station -hotelliin uusi Open Lobby -ravintola 

Uusi Open Lobby -ravintola avattiin tammikuussa 2018. Samalla myös ravintolan ruoka- ja juomalista vaihtui Holiday Inn -hotellien ruokafilosofian mukaiseksi. Ruokalistalla on monipuolinen kattaus ketjun nimikkoannoksia sekä kansainvälisiä ja paikallisia herkkuja. Holiday Inn Open Lobby tarjoaa bistrohenkisiä, maukkaita ja nykyaikaisia annoksia, joissa maistuvat aidot maut. Lue lisää tästä

Vuoden aikana olemme keränneet asiakkailtamme palautetta uudesta ravintolasta. Positiivisten kommenttien lisäksi olemme kuunnelleet asiakkaidemme toivetta saada ravintolalle selkeämpi nimi. Tämän toiveen olemme nyt toteuttaneet. Open Lobbyn Ravintola Steam on paikka, missä voit nauttia aamaista, lounasta ja illallista.   

Kanta-asiakasilta lokakuussa

Lämpimästi tervetuloa Holiday Inn Central Stationin ja Tampereen alueen sisarhotelliemme ensimmäiseen yhteiseen kanta-asiakasiltaan 25.10.2018 klo 18-20. Ilta järjestetään Hyvinvointikeskus 7. Taivaassa ja illan aikana on luvassa kauneutta ja hyvinvointia pienten ilmaishoitojen merkeissä ja kyytipojaksi pientä suolapalaa, jotta jaksamme olla hemmoteltavana!

Paikkoja on rajoitetusti, joten varmistathan oman paikkasi pikimmiten ilmoittautumalla sähköpostitse: hotel@holidayinntampere.fi tai hotellin vastaanotossa!
 

Hotelli Tampereen keskustassa

Hotelli Holiday Inn Tampere - Central Station tarjoaa 177 modernia huonetta. Kattavaan huone-varusteluun kuuluu LCD-TV, nopea, maksuton 1 gigan netti, vedenkeitin kahvin ja teen valmistukseen, silitysvarusteet, säädettävä huonekohtainen ilmastointi sekä neljän tyynyn Pillow Menu. Hotellin asiakkaiden käytössä on hotellin moderni kuntosali. Kuntoilun jälkeen voit käydä rentoutumassa hotellin saunaosastolla.

Autolla tuleville vieraille on varattu runsaasti paikkoja hotellin ympäristöstä ja parkkihallista. Hotellimme uusi Open Lobby -ravintola avautuu 18.1.2018. Samalla myös ravintolan ruoka- ja juomalista vaihtuvat Holiday Inn -hotellien ruokafilosofian mukaiseksi. Uudella ruokalistalla on monipuolinen kattaus ketjun nimikkoannoksia sekä kansainvälisiä ja paikallisia herkkuja. Holiday Inn Open Lobby tarjoaa bistrohenkisiä, maukkaita ja nykyaikaisia annoksia, joissa maistuvat aidot maut. 

Holiday Inn Open Lobby yhdistää perinteiset ravintola-, aula- ja työskentelyalueet yhtenäiseksi olohuonemaiseksi tilaksi. Asiakas voi itse valita ruokaileeko ravintolasalissa vai muualla Open Lobbyn alueella. Aamiaisen aikaan tilan keskipiste on Chef’s Station, josta löytyvät aamiaisherkut paistetuista munista ja pekonista pannukakkuihin. Aamiaisen jälkeen tila palvelee ravintolasalina, josta on koko päivän ajan saatavilla tuoretta, terveellistä ja tuttua ruokaa Holiday Innin The Kitchen -periaatteen mukaisesti. Ruoka-annoksia voi tilata myös mukaan otettavaksi. Baari ja To Go Café tarjoavat asiakkaille koko päivän virvokkeita, kahvia sekä pikkupurtavaa.

Hotelli pähkinänkuoressa

  • 177 huonetta, joista 25 Executive-huoneita

  • Huonekohtainen ilmastointi

  • Open Lobby • To Go Café • Pop Up Lounge • Media Lounge 

  • 2 saunaa

  • Kuntosali

  • Autotalli

Business Palvelut

  • E-Bar, tietokone ja internetyhteys

  • Boardroom kokoustila jopa 10 henkilölle

This hotel is owned by Fennia and operated by Scandic Hotels Oy under license from IHG Hotels Limited.