Olet täällä

Hotellien Ravintolat

Tervetuloa Holiday Inn -makumaailmaan

Holiday Inn -hotellien ravintoloissa voit maistella niin kansainvälisen keittiön herkkuja kuin kotimaisen keittiön parhaita paloja. Brasserie ja Bistro -ravintoloissa pistäydyt maistuvalla lounaalla, tapaat edustavasti liiketuttavat tai nautit herkullisen illallisen.  

Bistro Fiore & Bar Fiore Vantaa

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport -hotellin yhteydessä tarjoaa lentokentän ilmapiiriin istuvat toiminnot. Ravintolan aamiainen aloitetaan jo kello viisi aamulla ja ravintola palvelee lounas- ja iltaruokailijoita lähes puoleen yöhön saakka.

Lue lisää Bistro Fioren sivuilta

Open Lobby, Holiday Inn Helsinki City Centre

Holiday Inn® Open Lobby antaa asiakkaillemme mahdollisuuden syödä, rentoutua, työskennellä ja tavata ihmisiä vapaasti yleisissä tiloissa hotellin ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. 

Lue lisää ravintoloistamme.

Vappulounas 1.5.2017 - varaa paikkasi

Ravintola Fokka Helsinki

Ruoholahden Holiday Inn -hotellin yhteydessä on vilkas lounaspaikka joka sopii myös erinomaisesti vaativankin tilaisuuden tarpeisiin. Sisääntuloaulassa sijaitseva aulabaari tarjoaa miellyttävän hetken rentoutumiseen. Valikoimista löytyvät niin viinit, oluet, kansainväliset drinkit kuin kahvijuomatkin.

Lue lisää Ravintola Fokkan sivuilta.

Brasserie Terra Nova Helsinki

Viihtyisä ja trendikäs Messukeskuksen Holiday Inn -hotellin  ravintola tarjoaa vieraillemme sekä suomalaisia että kansainvälisiä ruokalajeja. Menu, joka koostuu sekä pienistä purtavista sekä tukevista aterioista, on toteutettu asiakkaidemme mieltymysten mukaisesti.

Lue lisää Brasserie Terra Novan sivuilta.

Ravintola Martina Tampere

Oikotie mukavampaan arkeen. Ihastu ravintola Martinan italialaiseen keittiöön ja nauti yhdessäolosta ystävien ja perheen kanssa. Ravintolalla on myös terassi, jossa voit nauttia kesäpäivistä.

Lue lisää Ravintola Martinan sivuilta.