Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Flamingo Fun Pack -paketti
109 €
Alk. / huone / yö
« Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport: Katso kaikki tarjoukset

Flamingo Fun Pack -paketti

Hauskanpitoa viihdekeskus Flamingossa!

Flamingo Spa tarjoaa vauhdikasta menoa Suomen suurimmassa sisävesipuistossa, jonka jälkeen hauskanpito jatkuu hohtominigolfin merkeissä. Majoitu mukavasti Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport-hotellissa, joka sijaitsee vain noin 400 metrin päässä Viihdekeskus Flamingosta ja kauppakeskus Jumbosta.

Kerää siis kaverit kasaan ja menoksi – hauska idea esimerkiksi syntymäpäivien tai polttareiden viettoon!

Fun Pack -paketti 
alkaen 109 € / huone

VARAA TÄSTÄ >>

Varaukset myös puhelimitse 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen 1 tai 2 henkilölle Standard-huoneessa

  • buffet-aamiaisen

  • saunan ja kuntosalin käytön hotellissa

  • sisäänpääsyn Hohtogolf West Coastiin (1–2 hlöä)

  • 1 päivän sisäänpääsyn tulo- tai lähtöpäivänä Flamingo Spa Vesipuistoon (1–2 hlöä)

  • mahdollisuus ostaa sisäänpääsy aikuisten Spa Kylpylä -osastolle (K-18) erikoishintaan (erikoishintaiset liput ainoastaan kylpylän vastaanotosta)

Lisävuoteet: aikuisen lisävuode alk. 27 € / yö, lasten junnupatja alk. 15 € / yö ja lasten lisävuode alk. 19 € / yö (4–14-vuotiaille)

Varaathan hohtogolfin ennakkoon puh. +358 9 4289 0112 tai flamingo@hohtogolf.fi. Lisälippuja vesipuistoon voit ostaa hotellista ja hohtogolfiin Viihdekeskus Flamingosta.

Pyhäpäivinä aukioloissa voi olla poikkeuksia.

Fun Pack -paketti on saatavilla joka päivä. Paketin alkaen-hinta on voimassa viikonloppuisin (pe–su) PINS- tai K-Plussa-kortilla. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Pakettiin sisältyvät liput Flamingoon ja West Coast hohtogolfiin saa hotellin vastaanotosta. Liput käytettävä majoituksen yhteydessä.

Fun Pack -paketin hinta normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alk. 119 €/huone. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40.

Voit olla kiinnostunut myös näistä