Hyppää pääsisältöön
Varaa puhelimitse: 020 045 646
(0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm)
Holiday Inn Helsinki - Messukeskus - Hääyö
144 €
Alk. / yö

Holiday Inn Helsinki - Messukeskus

Juhlava hääpäivä tai ikimuistoinen hääyö

Holiday Inn Helsinki - Messukeskus tarjoaa rauhalliset puitteet tärkeiden päivien juhlintaan. Hääpäivää tai -yötä voit juhlistaa hemmottelevasti hotellin tilavassa sviitissä.

Hääyö Holiday Inn Helsinki - Messukeskus -hotellissa

alk. 144 € / yö / 2 hengen Executive-huoneessa

Hääyön hintaan sisältyy

  • 1 yön majoituksen 2 hengen Executive-huoneessa

  • buffet-aamiainen

  • valikoima alkoholittomia virvokkeita minibaarista

  • kylpytakit huoneessa

Huonepalvelumme tarjoaa teille mieleisiänne herkkuja, hedelmiä, kuohuviiniä ja aamiaisen huoneeseen tarjoiltuna lisämaksusta

Varaukset

Varaukset puhelimitse 0200 48 102 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Messukeskuksen tiloissa voit järjestää niin pienen kuin suurenkin tapahtuman. Kysy hotellista myös häätilaisuuden järjestämisestä!

Alkaen-hinnat ovat voimassa viikonloppuisin PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Erikoishintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinnat normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alk. 160,- / yö. Voit liittyä mieleiseesi ohjelmaan myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40.

Voit olla kiinnostunut myös näistä