Hyppää pääsisältöön
Varaa huone puhelimitse: 020 045 646
(0,17 €/puh + 0,75 €/min)
Juhlayö sviitissä Helsingissä
217,50 €
Alk. / huone / yö

Juhlayö sviitissä etuhintaan -50 %

Vietä ikimuistoinen juhlapäivä sviitissä yöpyen!

Nauti tilavan sviitin tarjoamasta luksuksesta Holiday Inn Helsinki - Messukeskus -hotellissa. Ilahduta läheistäsi varaamalla sviitti etuhintaan vappuviikonlopuksi tai juhlista äitienpäivää sviitissä majoittuen. Tarjoamme nyt kanta-asiakkaillemme 50 % alennuksen sviitin normaalihinnasta juhla-aikoina.

Sviitit sijaitsevat hotellin länsipäädyssä. Tilavissa sviiteissä on erillinen olo- ja makuuhuone sekä parveke. Lue lisää sviittien huonevarustuksesta tästä.

Holiday Inn Helsinki - Messukeskus 

Juhlayö sviitissä alk. 217,50 € / yö

Hintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus 2 hengelle sviitissä

  • runsas buffet-aamiainen

  • kylpytakit ja tossut huoneessa

  • muhkeat kylpypyyhkeet ja laadukas kylpyhuonesetti

  • valikoima kivennäisvesiä ja suklaa minibaarista

Varaukset

Varaa sviitti etuhintaan puhelimitse 0200 48 102 (0,17 €/puh + 0,75 €/min).

Tarjous on voimassa seuraavina ajankohtina: hiihtolomaviikkoina 17.2.–12.3., vappuviikonloppuna 28.4.–2.5. sekä äitienpäiväviikonloppuna 12.–14.5.

Hinta on alkaen-hinta PINS-, Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Hinnat kerryttävät kanta-asiakaskortin pisteitä.

Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös vastaanotossa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Voit olla kiinnostunut myös näistä