Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 26.03.2019
Esim. 26.03.2019
Holiday Inn Helsinki - Expo avajaistarjous
77 €
Alk. / huone / yö
« Holiday Inn Tampere - Central Station: Katso kaikki tarjoukset

Holiday Inn Helsinki - Expo avajaistarjous

Avajaisten kunniaksi jopa 30 % alennusta!

Pohjois-Euroopan paras tapahtumahotelli on avattu jälleen 1.3.2019. Tule testaamaan uudistunut Holiday Inn Helsinki - Expo ensimmäisten vieraidemme joukossa.

Tarjoushinnat ovat voimassa kahden yön majoituksissa viikonloppuisin 1.–4.3., 8.–11.3. ja 22.–25.3. sekä joka päivä 26.4.–2.5. Varaa pian, sillä huoneita on rajoitetusti!

OPENING OFFER 2 NIGHTS

Tarjoushinta sisältää:

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • herkullisen buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan ja kuntosalin käytön

Holiday Inn Helsinki - Expo

Viihtyisä tapahtumahotelli hyvien kulkuyhteyksien varrella!

Hotellin yleiset tilat, hotellihuoneet sekä palvelukonsepti uusitaan kokonaisuudessaan. Konseptiin kuuluu tärkeänä kulmakivenä Holiday Inn® -ketjun Open Lobby, jossa aulatilat ja ravintola muuntuvat viihtyisäksi olohuonemaiseksi alueeksi, jossa asiakkaamme voivat tehdä olonsa kotoisaksi. Tervetuloa viihtymään!

Tarjoushinnat ovat varattavissa vain kansainvälisen varauskanavamme kautta kahden yön majoituksissa majoitusajalle 1.–4.3., 8.–11.3. ja 22.–25.3. sekä 26.4.–2.5. Tarjoushinta vaihtelee päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Ei vaadi ennakkomaksua. Maksuton peruutus klo 16.00 mennessä saapumista edeltävänä päivänä. 

Voit olla kiinnostunut myös näistä