Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Hiihtoloma 2017 -hotellitarjoukset
95 €
Alk. / huone / yö

Hiihtoloma 2017 -hotellitarjoukset

Holiday Inn -hotellissa yöpyessäsi nautit palveluiden läheisyydestä, runsaista shoppailumahdollisuuksista ja hiihtolomien hauskoista aktiviteeteista. Kokeile vaikka kaupunkiluistelua, esimerkiksi Helsingin rautatieaseman vieressä. Valinnanvaraa riittää!

Hiihtolomayö 20 % alennuksella
alk. 95 € / 2 hengen huone

Ennakko-oston tarjoushinnat ovat voimassa 17.2.–12.3.2017 välisenä aikana. Varauksen voit tehdä vain alla olevien varauslinkkien kautta viimeistään 5 vuorokautta ennen saapumista. Varaus edellyttää täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Ennakko-ostohintojen 20 % alennus on laskettu päivän normaalista huonehinnasta.

Hiihtoloma 2017 Holiday Inn -hotelleissa

Hinta alkaen Valitse mieleisesi Holiday Inn -hotelli ja varaa Varaukset
alk. 95 € Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti Varaa »
alk. 106 € Holiday Inn Helsinki - Messukeskus Varaa »
alk. 122 € Holiday Inn Helsinki City Centre Varaa »
alk. 99 € Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Varaa »
alk. 110 € Holiday Inn Tampere - Central Station Varaa »

Hintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus jaetussa 2 hengen Standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • asiakassauna ja kuntosali

Lisämukavuutta lomaan tuo Executive-luokan huone. Huoneessa on suuri King Size -vuode, kylpytakit ja -tossut, muhkeat pyyhkeet, laadukas kylpyhuonevarustelu sekä minibaarista virvokkeita veloituksetta.

Hiihtolomalle lasten kanssa

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita. Lue täältä mitä kaikkea mukavaa hotellimme tarjoavat perheen pienimmille.

Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa.

Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,75 €/min). Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain.

Kids Eat Free -edun ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua Holiday Inn -hotellin ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta.

Ennakko-ostotarjous on voimassa 17.2.–12.3.2017 välisenä aikana ja hinnat vaihtelevat hotelleittain ja ajankohdan mukaan. 20 % alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta ja huoneita on tarjolla rajallinen määrä. Ennakko-ostohinnat eivät ole käytettävissä yli 10 henkilön ryhmille. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivänä välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Sinun on vahvistettava varausta tehdessäsi, että olet lukenut ennakko-osto-ohjelman ehdot ja säännöt sekä peruutusehdot. Ohjelman ehdot ja mukana olevat hotellit voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Voit olla kiinnostunut myös näistä