Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Holiday Inn Ennakkohintaan
88 €
Alk. / huone / yö

Holiday Inn Ennakkohintaan

Varaa hotelliyö edullisesti ennakko-ostohinnalla kotimaahan!

Jopa 20 % alennusta unelmiesi viikonloppulomasta.

Varaamalla Holiday Inn -hotellilomasi ennakkoon, saat luonnollisesti erinomaista palvelua ja mukavan oleskelun, sekä voit säästää 10–20 % majoituksen hinnasta. Saadaksesi alennuksen, varaa seuraava loma Holiday Inn -hotelliin Suomessa viimeistään 5 vuorokautta ennen saapumista. Holiday Inn -hotelli tarjoaa lomamatkailijoille luotettavuutta ja mukavuutta erinomaisella hintalaatusuhteella.

Online-varaukset Holiday Inn -hotelleihin
Holiday Inn Helsinki City Centre Tee hotellivaraus >>
Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti Tee hotellivaraus >>
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Tee hotellivaraus >>
Holiday Inn Tampere - Central Station Tee hotellivaraus >>

Majoitushintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus 1 tai 2 hengen huoneessa
  • buffet-aamiainen*
  • sauna ja kuntosali

 

Ennakko-oston alennuksen suuruus vaihtelee hotelleittain ja ajankohdan mukaan 10–20 % välillä. Esimerkkihinta yhden hengen huoneesta Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahdesta. Alennus lasketaan päivän hinnasta ja huoneita on tarjolla rajallinen määrä. Ennakko-ostohinnat eivät ole käytettävissä yli 10 henkilön ryhmille. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivänä välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Sinun on vahvistettava varausta tehdessäsi, että olet lukenut ennakko-osto-ohjelman ehdot ja säännöt sekä peruutusehdot. Ohjelman ehdot ja mukana olevat hotellit voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

*Aamiainen sisältyy suomenkielisen varausjärjestelmän kautta tehtyihin ennakko-ostohintoihin, kansainvälisen varausjärjestelmän kautta ennakko-ostohinnan voi valita aamiaisella tai ilman aamiaista.

Voit olla kiinnostunut myös näistä