Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Holiday Inn Ennakkohintaan

Holiday Inn Ennakkohintaan

Varaa hotelliyö edullisesti ennakko-ostohinnalla kotimaahan!

Jopa 20 % alennusta unelmiesi viikonloppulomasta tai tärkeästä työmatkasta.

Varaamalla Holiday Inn -hotellilomasi ennakkoon, saat luonnollisesti erinomaista palvelua ja mukavan oleskelun, sekä voit säästää 10–20 % majoituksen hinnasta. Saadaksesi alennuksen, varaa seuraava loma Holiday Inn -hotelliin Suomessa viimeistään 5 vuorokautta ennen saapumista. Holiday Inn -hotelli tarjoaa loma- ja liikematkailijoille luotettavuutta ja mukavuutta erinomaisella hintalaatusuhteella.

Online-varaukset Holiday Inn -hotelleihin
Holiday Inn Helsinki - Messukeskus Tee hotellivaraus >>
Holiday Inn Helsinki City Centre Tee hotellivaraus >>
Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti Tee hotellivaraus >>
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Tee hotellivaraus >>
Holiday Inn Tampere - Central Station Tee hotellivaraus >>

Majoitushintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus
  • buffet-aamiainen*
  • sauna ja kuntosali

Ennakko-oston alennuksen suuruus vaihtelee hotelleittain ja ajankohdan mukaan 10–20 % välillä. Alennus lasketaan päivän hinnasta ja huoneita on tarjolla rajallinen määrä. Ennakko-ostohinnat eivät ole käytettävissä yli 10 henkilön ryhmille. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivänä välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Sinun on vahvistettava varausta tehdessäsi, että olet lukenut ennakko-osto-ohjelman ehdot ja säännöt sekä peruutusehdot. Ohjelman ehdot ja mukana olevat hotellit voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

*Aamiainen sisältyy suomenkielisen varausjärjestelmän kautta tehtyihin ennakko-ostohintoihin, kansainvälisen varausjärjestelmän kautta ennakko-ostohinnan voi valita aamiaisella tai ilman aamiaista.

Voit olla kiinnostunut myös näistä