Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Joulunajan hotelliyöt
83 €
Alk. / huone / yö

Joululomatarjous

Joulunaika kutsuu kaupunkiin ostoksille, vierailemaan perinteikkäissä tapahtumissa tai vain ottamaan irtioton arjesta yhdessä perheen, sukulaisten tai ystävien kanssa. 

Hotelli- ja ravintolaetusi 20 %

Varaa joulunajan hotellilomasi kauttamme ja hyödynnä joulunajan tarjouksemme, ilman ennakkomaksua: saat 20 % alennuksen majoituksen hinnasta ja lisäksi 20 % alennuksen ruoasta ja ruokajuomasta koko majoituksen ajan (Ravintolaetu ei koske Holiday Inn Messukeskus -hotellia). Tarjoushintaiset varaukset vain omilta varaussivustoiltamme Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla sekä tunnuksella JOULULOMA. Tarjous koskee majoituksia ajalla 15.12.2017–7.1.2018. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on rajoitetusti, varaa heti omasi!

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

Alkaen 2hh / yö Hotelli Varaukset
alk. 100 € Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti Varaa tästä »
alk. 95 € Holiday Inn Helsinki - Messukeskus Varaa tästä »
alk. 111 € Holiday Inn Helsinki  City Centre Varaa tästä »
alk. 83 € Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Varaa tästä »
alk. 100 € Holiday Inn Tampere - Central Station Varaa tästä »

Hinnat sisältävät

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan ja kuntosalin käytön

Joululoma-tarjoushinnat ovat varattavissa vain Restelin omien varauskanavien kautta majoitusajalle 15.12.2017–7.1.2018 Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla sekä tuotetunnuksella JOULULOMA. 

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Voit olla kiinnostunut myös näistä