Hyppää pääsisältöön
Varaa puhelimitse: 020 045 646
(0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm)
Lomalentopaketti Vantaalla
89 €
Alk. / huone

Lomalentopaketti Vantaalla

Mennessä tai tullessa - väliyö hotellissa virkistää lomamatkaa

Majoitu tasokkaasti Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport -hotellissa vain minuuttien päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Pienen kävelymatkan päässä sijaisevat myös kauppakeskus Jumbo sekä viihdekeskus Flamingo. Hotellin ja lentokentän välillä matkustajia kuljettaa maksuton hotellibussi. Lämpimästi tervetuloa Holiday Inn -hotelliin!

Lomalentopaketti
alk. 89 € / huone / yö

Varaukset

Puhelimitse Restel Varauskeskuksesta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai suoraan hotellista.

Hintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus jaetussa 1 tai 2 hengen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • kuntosalin ja saunan käyttö
  • aikataulunmukainen lentokenttäkuljetus.

Alle 14-vuotiaat lapset (1–2 lasta) yöpyvät veloituksetta vanhempien kanssa samassa kahden hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Junnupatja lapselle alk. 10 €/yö ja lisävuode alk. 19€/yö.

Tutustu myös parkkipakettiimme.

Alkaen-hinta on voimassa seuramatkan osanottajatodistuksella ja PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40.

Voit olla kiinnostunut myös näistä