Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Matkamessutarjous

Matkamessutarjous

Matkamessutarjous on päättynyt. Vuoden 2017 Matkamessutarjous julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

Holiday Inn -hotellit toivottavat sinut tervetulleeksi vuoden ympäri! Tekemistä ja näkemistä riittää niin perheille kuin pariskunnille, ja hotellikin sijaitsee lähellä kaikkea kuhinaa.

Varaa lomayö

Hinta
2 hh / yö
Hotelli Varaukset
alk. 99 € Holiday Inn Tampere - Central Station VARAA >>      
alk. 103 € Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport VARAA >>
alk. 108 Holiday Inn Helsinki - Messukeskus VARAA >> 
alk. 112 € Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti VARAA >>
alk. 126 € Holiday Inn Helsinki City Centre  VARAA >>

Varaukset myös puhelimitse Restel Varauskeskuksesta 020 045 646 (0,59 €/min + pvm/mpm) tai suoraan hotellista.

Hinnat sisältävät

  • 1 yön majoitus 2 henkilölle 2 hengen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan ja kuntosalin käytön

Alle 14-vuotiaat lapset (1–2 lasta) yöpyvät veloituksetta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Lasten junnupatja alkaen 10 € / yö (junnupatjoja on saatavilla Vantaan hotellissamme) ja lasten lisävuode alkaen 19 € / yö. Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain.

Alkaen-hinnat ovat voimassa PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla viikonloppuisin (pe-su) ja yleisimpinä lomakausina. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alk. 115–140 €/yö/2 hh ja 100–125 €/yö/1hh. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40.

KIDS EAT FREE. Perheen pienimmät huomioimme Holiday Inn -hotelleissa Kids Eat Free -ohjelman mukaisesti. Alle 13-vuotiaat lapset voivat ruokailla hotellin ravintolassa ilman eri maksua valiten lasten listalta mieleisen ruoan, kun vähintään yksi majoittuvan perheen vanhempi on mukana ja ruokailee listapääruoan (vähintään 1 aikuinen / 1–2 lasta).

Voit olla kiinnostunut myös näistä