Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Matkamessujen hotellitarjous
79 €
Alk. / huone / yö

Matkamessutarjous 2018

Matkamessujen kunniaksi tarjoamme viikonloppulomat, hiihtolomat ja pääsiäisen pyhät nyt huippuedullisesti. 

Holiday Inn City Centre – Helsinki ja Holiday Inn Tampere – Central Station sijaitsevat aivan kaupungin ydinkeskustassa rautatieaseman vieressä tarjoten kaupunkilomalle tasokkaan majoituksen ja uuden Open Lobby -ravintolan monipuoliset palvelut. Tai mikset varaisi mukavaa tukikohtaa Vantaan Airport –hotellistamme ennen lomalentoa.

Tarjoushintaisia hotelliöitä on tarjolla 1000+1 nopeimmalle, joten varaa omasi heti!

Tarjoushinnat ovat varattavissa vain 15.–23.1.2018 niin kauan kuin tarjoushintaisia huoneita riittää. Hinta ja saatavuus vaihtelee hotelleittain. Varaukset vain omalta varaussivustoltamme Plussa-, PINS-, tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla sekä tuotetunnuksella MESSUTARJOUS. Varaus on sitova ja se tulee maksaa varauksen yhteydessä. Varausta ei voi muuttaa eikä rahoja palauteta. 

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

Alkaen 2hh / yö Hotelli Varaukset
alk. 99 € Holiday Inn Helsinki  City Centre Varaa tästä »
alk. 79 € Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Varaa tästä »
alk. 79 € Holiday Inn Tampere - Central Station Varaa tästä »

Hinnat sisältävät

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan ja kuntosalin käytön

Matkamessu-tarjoushinnat ovat varattavissa vain oman varauskanavamme kautta majoitusajalle Plussa-, PINS-, tai IHG Rewards Club -kortilla sekä tuotetunnuksella MESSUTARJOUS.

Tarjoushinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Voit olla kiinnostunut myös näistä