Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Pääsiäisviikkojen hotellitarjous
95 €
Alk. / huone / yö
« Holiday Inn Tampere - Central Station: Katso kaikki tarjoukset

Pääsiäisen 2017 hotellitarjoukset -20 %

Pääsiäisviikot ovat parasta lomailuaikaa! Lähde viettämään laatuaikaa Holiday Inn -hotelliin Helsinkiin, Vantaalle tai Tampereelle pääsiäisviikoilla 10.–23.4.2017. Varaa majoitus nyt ja säästä 20 % normaalista majoitushinnasta!

Pääsiäisviikon majoitus 20 % alennuksella
alk. 95 € / yö / 2 hengen huone

Vielä ehdit varata edullisen pääsiäisloman Holiday Inn -hotellissa! Tarjoushinnat ovat varattavissa Plussa-, PINS tai IHG Rewards Club -kortilla sekä tunnuksella PAASIAINEN. Majoitusaika 10.–23.4.2017. Varaa nyt ja säästä jopa 20 % päivän huonehinnasta. Maksat vasta majoittuessasi!

Valitse mieleisesi Holiday Inn -hotelli ja varaa Varaukset
Holiday Inn Tampere - Central Station Varaa » 
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Varaa » 
Holiday Inn Helsinki - Messukeskus Varaa » 
Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti Varaa » 
Holiday Inn Helsinki City Centre  Varaa » 

Huonehinnat sisältävät

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • herkullisen buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan ja kuntosalin käytön

Lisämukavuutta lomaan tuo Executive-luokan huone. Huoneessa on suuri King Size -vuode, kylpytakit ja -tossut, muhkeat pyyhkeet, laadukas kylpyhuonevarustelu sekä minibaarista virvokkeita veloituksetta.

Pääsiäislomalle lasten kanssa

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita. Lue täältä mitä kaikkea mukavaa hotellimme tarjoavat perheen pienimmille.

Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa.

Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,75 €/min). Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain.

Kids Eat Free -edun ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua Holiday Inn -hotellin ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta.

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain omalta varaussivustoltamme. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 10.–23.4.2017 väliselle majoitusajalle. Tarjoushinnat ovat varattavissa Plussa-, PINS tai IHG Rewards Club -kortilla sekä tunnuksella PAASIAINEN ja ne vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Esimerkkihinta on alkaen-hinta hotellissa Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti.

Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajanmatkustusta, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alk. 115 € /yö/2hh. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Voit olla kiinnostunut myös näistä