Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Parkkipaketti lentokenttä- hotellissa
118 €
Alk. / huone

Parkkipakettitarjous lentokenttähotellissa

Holiday Inn Parkkipaketti Vantaalla 

Mennessä tai tullessa – väliyö hotellissa virkistää lomamatkaa

Majoitu tasokkaasti Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport -hotellissa vain minuuttien päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Pienen kävelymatkan päässä sijaisevat myös kauppakeskus Jumbo sekä Viihdekeskus Flamingo. Parkkipakettiin sisältyy majoituksen lisäksi autolle ulkopaikoitus viikoksi. Hotellin ja lentokentän välillä matkustajia kuljettaa maksuton hotellibussi. Lämpimästi tervetuloa Holiday Inn -hotelliin!

Parkkipaketti Holiday Inn Helsinki Vantaa Airportissa, alkaen 118 € / 1 tai 2 hengen huone / yö

VARAA TÄSTÄ >>

Varaukset myös puhelimitse +358 (0)9 870 900 suoraan hotellista. 

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen 1 tai 2 henkilölle Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • kuntosalin ja saunan käytön
  • autolle ulkopaikoituksen viikoksi sekä
  • aikataulunmukaisen lentokenttäkuljetuksen

Alle 14-vuotiaat lapset (1–2 lasta) yöpyvät veloituksetta vanhempien kanssa samassa kahden hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Junnupatja lapselle alk. 10 €/yö ja lisävuode alk. 19 €/yö.

Pitkäaikaispysäköintiin autopaikkoja on rajoitettu määrä. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä, eikä niitä valitettavasti voi varata etukäteen.

Paketin hinta on alkaen-hinta IHG Rewards Club -kortilla. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Parkkipaketti normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 129,- / huone. Liittyminen IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta.

Voit olla kiinnostunut myös näistä