Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Syysloman hotellitarjoukset

Syysloman hotellitarjoukset

Syys saapuu, saavu sinäkin! Varaa syyslomasi kotimaassa nyt 15 % alennuksella Holiday Inn -hotellista. 

Syyslomassa on syytä kerrakseen lähteä rentoutumaan hotellilomalle. Älä siis vielä käperry sohvan nurkkaan villasukat jalassa, vaan ota kaikki ilo irti kuulaista syyspäivistä! Suomen vuodenaikojen kauneus näyttäytyy parhaiten kotikulmien kantamattomissa. 

Holiday Inn -hotellit toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan syksyisistä lomapäivistä Helsinkiin, Vantaalle tai Tampereelle! Tasokkaat kaupunkihotellimme sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

Varaukset

Alken 2hh / yö Valitse mieleisesi Holiday Inn -hotelli
alk. 119 € Holiday Inn Helsinki - Messukeskus Tee hotellivaraus »
alk. 123 € Holiday Inn Helsinki City Centre Tee hotellivaraus »
alk. 98 € Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti Tee hotellivaraus »
alk. 89 € Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Tee hotellivaraus »
alk. 109 € Holiday Inn Tampere - Central Station Tee hotellivaraus »

Hinnat sisältävät

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • herkullisen buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan ja kuntosalin käytön

Lisämukavuutta lomaan tuo Executive-luokan huone. Huoneessa on suuri King Size -vuode, kylpytakit ja -tossut, muhkeat pyyhkeet, laadukas kylpyhuonevarustelu sekä minibaarista virvokkeita veloituksetta.

Syyslomalle lasten kanssa

Lasten lisävuode alle 17-vuotiaille alk. 10 €/yö, vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta.

Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain.

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita! Lue täältä mitä kaikkea mukavaa hotellimme tarjoavat perheen pienimmille.

Kids Eat Free -edun ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua Holiday Inn -hotellin ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta.

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain oman varaussivustomme kautta. Tarjoushinnat ovat alkaen-hintoja ja voimassa Plussa- tai PINS-kortilla. 

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Voit olla kiinnostunut myös näistä