Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Kesällä toinen yö puoleen hintaan tai kolmas ilmaiseksi

Kesällä toinen yö puoleen hintaan tai kolmas ilmaiseksi

Viipymällä pidempään säästät! Kesällä ja lomalla viipyily on sallittua – Holiday Inn -hotelleissa jopa suositeltavaa.

Viivytpä sitten missä tahansa Holiday Inn -hotellissa kotimaassa, saat toisen yön puoleen hintaan tai kolmannen veloituksetta. Yhden yön majoituksesta saat 15 % alennuksen. Mitä pidempään majoitut, sitä enemmän säästät! 

Kesäloman tarjoushinnat ovat voimassa 31.8.2017 saakka Plussa- tai PINS-kortilla sekä tuotetunnuksella RAIL. Varaukset vain netistä – maksa vasta majoittuessasi! 

Valitse mieleisesi Holiday Inn -hotelli ja varaa
Holiday Inn Helsinki - Messukeskus Varaa nyt »
Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti Varaa nyt »
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Varaa nyt »
Holiday Inn Tampere - Central Station Varaa nyt »
Holiday Inn Helsinki City Centre Varaa nyt »

Hinnat sisältävät

  • 2–3 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • herkullisen buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan ja kuntosalin käytön

Kesälomalle lasten kanssa

Lasten lisävuode alle 17-vuotiaille alk. 10 €/yö, vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta.

Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain.

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita! Lue täältä mitä kaikkea mukavaa hotellimme tarjoavat perheen pienimmille.

Kids Eat Free -edun ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua Holiday Inn -hotellin ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta.

 

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain oman varaussivustomme kautta. Tarjoushinnat ovat alkaen-hintoja ja voimassa Plussa- tai PINS-kortilla sekä tarjouskoodilla RAIL. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 31.8.2017 saakka.  

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.