Hyppää pääsisältöön
Varaa puhelimitse: 020 045 646
(0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm)
Kesän hotellitarjoukset –15 %
89 €
Alk. / huone / yö

Kesän 2017 hotellitarjoukset

Lomayöt Suomen kesäkaupungeissa 15 % alennuksella

Holiday Inn -hotellit toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan kesän lomapäivistä Helsinkiin, Vantaalle ja Tampereelle. Ystävällisen palvelun lisäksi tarjoamme mukavan sängyn viiden tyynyn tyynymenulla ja herkullisen buffet-aamiaisen. Tasokkaiden hotelliemme keskeisen sijainnin ansiosta voit tehdä sujuvasti kesäretkiä suosikkikohteisiin sekä kaupungin tapahtumiin. Nautinnollista lomaa!

Varaukset

Kesän nettitarjoukset ovat voimassa majoitusajalla 16.6.–31.8.2017 Plussa- tai PINS-kortilla sekä tarjouskoodilla KESALOMA. Varaa nyt ja maksa vasta majoittuessasi!

Voit varata kesälomamajoituksen myös puhelimitse 020  045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm), jolloin kanta-asiakasetusi on 10 %. 

Alkaen 2hh/yö Valitse mieleisesi Holiday Inn -hotelli
alk. 106 € Holiday Inn Helsinki - Messukeskus Varaa nyt »
alk. 102 € Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti Varaa nyt »
alk. 89 € Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Varaa nyt »
alk. 98 € Holiday Inn Tampere - Central Station Varaa nyt »
alk. 106 € Holiday Inn Helsinki City Centre Varaa nyt »

Hinnat sisältävät

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • herkullisen buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan ja kuntosalin käytön

Lisämukavuutta lomaan tuo Executive-luokan huone. Huoneessa on suuri King Size -vuode, kylpytakit ja -tossut, muhkeat pyyhkeet, laadukas kylpyhuonevarustelu sekä minibaarista virvokkeita veloituksetta.

Kesälomalle lasten kanssa

Lasten lisävuode alle 17-vuotiaille alk. 10 €/yö, vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta.

Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain.

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita! Lue täältä mitä kaikkea mukavaa hotellimme tarjoavat perheen pienimmille.

Kids Eat Free -edun ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua Holiday Inn -hotellin ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta.

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain oman varaussivustomme kautta. Tarjoushinnat ovat alkaen-hintoja ja voimassa Plussa- tai PINS-kortilla sekä tarjouskoodilla KESALOMA. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 16.6.–31.8.2017 väliselle ajalle.  

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.