Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

American Car Show -tarjous

American Car Show -tarjous

Vuosittainen American Car Show tuo ihasteltavaksi huippuunsa entisöidyt, klassiset Amerikan autot niin Suomesta kuin muualtakin maailmalta. Lue lisää American Car Show -tapahtuman sivuilta.

American Car Show 

American Car Show -näyttely on vuosien saatossa laajentunut Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen tapahtumaksi. Tapahtuma tuo ihasteltavaksi huippuunsa entisöidyt, klassiset ’Amerikan autot’ niin Suomesta kuin muualtakin maailmalta. 

Majoituspaketti Holiday Inn Helsinki - Messukeskus -hotelliin

Holiday Inn Helsinki - Messukeskus tarjoaa vuosittain edulliset majoitus- ja lippuhinnat American Car Show -tapahtumaan. Varmista paikkasi kevään odotetuimpaan tapahtumaan ja varaa majoituspaketti hyvissä ajoin. Hinnat päivitetään lähempänä tapahtumaa.

Lisämukavuutta lomaan tuo Executive-huone, lisämaksu vain 15 € /huone/yö. Huoneessa on suuri King Size -vuode, kylpytakit ja -tossut, muhkeat pyyhkeet, laadukas kylpyhuonevarustelu sekä minibaarista virvokkeita veloituksetta.

Varaa paketti tästä »

 

Hinnat ovat alkaen-hintoja ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Tarjoushinta kerryttää Pinssejä, Plussa- tai IHG Rewards Club -pisteitä. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain vapaa-ajan matkustusta ja uusia varauksia. Ei voi yhdistää muihin etuihin. 

Voit olla kiinnostunut myös näistä