Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Elämys Hartwall Arenalla ja majoitus Holiday Inn -hotellissa
110 €
/huone/yö

Elämys Hartwalla Arenalla ja majoitus Holiday Inn -hotellissa

Koe elämys Hartwall Arenalla ja vietä sen jälkeen laadukas yö Holiday Inn Helsinki - Expo -hotellissa – aivan kivenheiton päässä Hartwall Arenalta! 

Katso Hartwall Arenan tulevat tapahtumat: jääkiekkoa, konsertteja ja mielenkiintoisia tapahtumia. 

Varaa mukava majoitus Holiday Inn -hotellista ennakkoon edullisemmin. 

Holiday Inn Helsinki - Expo -hotellia uudistetaan. Täysin uusi ja upea hotelli avautuu jälleen helmikuussa 2019. 
Hotellin uudistustöiden aikana suosittelemme Holiday Inn Helsinki City Centre -hotellia, josta on vain viiden minuutin junamatka Messukeskukseen!

alk. 110 € / huone yhdelle
alk. 125 € / huone kahdelle

Huonehintoihin sisältyy

  • 1 yön majoitus 1 tai 2 hengen huoneessa
  • maittava buffet-aamiainen
  • asiakassaunan ja kuntosalin käyttö

Varaukset

Saadaksesi 10–20 % ennakko-ostoalennuksen, varaa ja maksa hotelliyö viimeistään 5 vuorokautta ennen saapumista omalta varaussivustoltamme.

Varaa ennakkotarjous tästä »

Hinnat ovat alkaen-hintoja ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Tarjoushinta kerryttää IHG Rewards Club -pisteitä.

Ennakko-oston alennuksen suuruus vaihtelee ajankohdan mukaan 10–20 % välillä. Alennus lasketaan päivän hinnasta ja huoneita on tarjolla rajallinen määrä. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivänä välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Sinun on vahvistettava varausta tehdessäsi, että olet lukenut ennakko-osto-ohjelman ehdot ja säännöt sekä peruutusehdot. Ohjelman ehdot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Voit olla kiinnostunut myös näistä