Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Hotelleissamme lapset ovat tähtivieraita!
KIDS EAT FREE

Hotelleissamme lapset ovat tähtivieraita!

Astukaa sisään, hyvät Tähtivieraat

Tervetuloa Tähtivieraaksi Holiday Inn -hotelliin!

Loma-aikoina lapset voivat kirjoittaa kuulumiset omaan vieraskirjaan sisäänkirjautuessanne hotelliin. Lapset saavat hotellista myös hauskan Tähtivieraan yllätyslahjan. Hotellin aamiaisella on tarjolla erityisesti pieniä vieraita ilahduttavia herkkuja, kuten lettuja ja hilloa.

Holiday Inn -hotellit sijaitsevat lähellä lapsikohteita sekä nähtävyyksiä ja lippujakin voi ostaa useimpiin kaupungin kohteisiin, kysy lisää hotellin vastaanotosta.

Kids Eat Free

Lapsiperheiden ruokailu on tehty kaikissa Holiday Inn -hotelleissa mukavaksi ja nautinnolliseksi. Kids Eat Free -ohjelma tarjoaa alle 13-vuotiaille hotellivieraille mahdollisuuden ruokailla ravintolassa lasten listalta veloituksetta, kun perheen aikuinen ruokailee ravintolassa.

Lasten lisävuoteet / Perhehuoneet

Alle 14-vuotiaat lapset (1–2 lasta) yöpyvät veloituksetta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Vauvan sänkyjä on saatavilla tarvittaessa ilman lisämaksua. Lasten junnupatja max 14-vuotiaalle (Vantaa) alk. 10,- / yö tai lasten lisävuode max 16-vuotiaalle alk. 19,- / yö, hinta ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain ja sesongeittain. Toinen huone perheen lapsille (enintään kaksi max 16-v. lasta) alk. 49,- / yö. Tutustu myös Holiday Family -perhepakettiin tästä

Turix Kiertotähti

Lasten oma kaveri Holiday Inn -hotelleissa on TURIX Kiertotähti. TURIX esiintyy muun muassa lasten yllätyslahjoissa. TURIX rakastaa pörräämistä sinne tänne ja Kiertotähteä kutsuvat aina huimat seikkailut, kun siihen tarjoutuu mahdollisuus. TURIXin suurin haave on nähdä koko maailma!

Holiday Inn Helsinki - Messukeskus

  • Hotellin aulassa on lasten leikkipaikka.

  • Leikkihuoneessa on pöytäryhmä tuoleineen, koottava junarata, TouchToy, satukirjoja ja värityskuvia väreineen sekä piirustuspaperia.

  • Lukemista, lautapelejä ja erilaisia pelikortteja saa lainata vastaanotosta.

  • Hotellista voit ostaa erikoishintaisen rannekkeen Linnanmäelle ja saat myös alennuslipun Merimaailma Sea Lifeen.

Holiday Inn Helsinki City Centre

  • Vastaanoton vieressä on hotellin pelipaikka, josta löytyy lainattavia lautapelejä sekä pöytäjalkapallopeli. Isommille pelisankareille löytyy PS4 hotellin toisen kerroksen ravintolatilan perällä sijaitsevassa Pop-up Loungessa.

  • Vastaanotostamme saa lainaksi myös tuttipullonlämmittimen.

  • Hotellista voit ostaa erikoishintaisen rannekkeen Linnanmäelle ja saat myös alennuslipun Merimaailma Sea Lifeen.

Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti

  • Vastaanotosta on lainattavissa DVD-elokuvia, satukirjoja ja pelejä.

  • Huoneeseen voi lainata Nintendon ja pelejä.

  • Hotellista voit ostaa erikoishintaisen rannekkeen Linnanmäelle ja saat myös alennuslipun Merimaailma Sea Lifeen.

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport

Holiday Inn Tampere - Central Station

Voit olla kiinnostunut myös näistä