Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 26.03.2019
Esim. 26.03.2019
Linnanmäki-paketti
94,50 €
Alk. / henkilö / yö

Hupihauskaa Linnanmäellä!

Tervetuloa Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan! Varaa hupiloma ja hotellimajoitus nyt etuhintaan.

Linnanmäki on Suomen rakastetuin huvipuisto, josta löytyy Pohjoismaiden laajin laitevalikoima. Päivä Linnanmäellä on täynnä hupia ja naurua! Sisäänpääsy huvipuistoon on maksuton. Lisäksi Linnanmäen useat laitteet ovat maksutta käytössä pienille lapsille, pituusrajat huomioiden. Lue lisää ja katso aukioloajat Linnanmäen sivuilta.

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä. Kesän 2019 paketit julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

Lasten kanssa yöpyminen hotellissa

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita! Tarjoamme muun muassa Kids Eat Free -edun, jonka ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua hotellimme ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta

Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Junnuhuoneiden varaukset vain suoraan hotelleista. Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain. Katso lisätietoja perhe-eduista ja tarkista lisävuodehinnat täältä »

Holiday Inn -hotellit Helsingissä

Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti sijaitsee lähellä Kaapelia ja Länsi-Satamaa, aivan Länsiväylän alkupisteessä. Linnanmäelle pääset helposti ja nopeasti esim. raitiovaunu 8 kyydillä.

Ydinkeskustassa sijaitseva Holiday Inn Helsinki City Centre tarjoaa oivan tukikohdan Rautatieaseman kupeessa.

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport -hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä lentokenttää.

Pakettihinta on alkaen-hinta IHG Rewards Club -kortilla. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Liittyminen IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta.

Voit olla kiinnostunut myös näistä