Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Hupihauskaa Linnanmäellä!
108 €
Alk. / huone / yö

Hupihauskaa Linnanmäellä!

Tervetuloa Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan! Varaa hupiloma ja hotellimajoitus nyt etuhintaan.

Linnanmäki on Suomen rakastetuin huvipuisto, josta löytyy Pohjoismaiden laajin laitevalikoima. Päivä Linnanmäellä on täynnä hupia ja naurua! Sisäänpääsy huvipuistoon on maksuton. Lisäksi Linnanmäen useat laitteet ovat maksutta käytössä pienille lapsille, pituusrajat huomioiden. Lue lisää Linnanmäestä ja aukioloajoista.

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä. Huvitellaan Linnanmäellä jälleen kesällä 2018!

Varaukset

Huonevaraukset netistä alla olevien linkkien kautta tai puhelimitse 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia puhelimitse. Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain.

Holiday Inn -hotellitarjoukset

  Hotelli Tee varaus
  Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti Varaa nyt »
  Holiday Inn Helsinki - Messukeskus Varaa nyt »
  Holiday Inn Helsinki City Centre Varaa nyt »

Lasten kanssa yöpyminen hotellissa

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita! Tarjoamme muun muassa Kids Eat Free -edun, jonka ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua hotellimme ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta

Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Lasten lisävuode kesällä alk. 10 €/yö (enintään 16-vuotiaille). Junnuhuone perheen lapsille alk. 49 €/yö (enintään kaksi max 16-v. lasta). Junnuhuoneiden varaukset vain suoraan hotelleista. Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain. Katso lisätietoja perhe-eduista ja tarkista lisävuodehinnat täältä »

Holiday Inn -hotellit Helsingissä

Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti sijaitsee lähellä Kaapelia ja Länsi-Satamaa, aivan Länsiväylän alkupisteessä. Linnanmäelle pääset helposti ja nopeasti esim. raitiovaunu 8 kyydillä.

Messukeskuksen vieressä Pasilassa sijaitseva Holiday Inn Helsinki - Messukeskus on hyvien yhteyksien päässä – lähes kaikkialta Suomessa. Pasilan rautatieasema on vain 300 metrin päässä, joten hotelliin on helppo tulla ja jatkaa keskustan rientoihin.

Ydinkeskustassa sijaitseva Holiday Inn Helsinki City Centre tarjoaa oivan tukikohdan Rautatieaseman kupeessa.

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kortilla. Kanta-asiakaskortilla saat 10 % alennuksen päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Voit olla kiinnostunut myös näistä