Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Särkänniemeen huvittelemaan syyslomalla
109 €
Alk. / huone / yö

Särkänniemeen huvittelemaan syyslomalla

Tampereen rautatieaseman vieressä sijaitseva Holiday Inn -hotelli tarjoaa mukavan tukikohdan parhaalle kaupunkilomalle.

Monipuolinen Särkänniemen Elämyspuisto tarjoaa hupia kaiken ikäisille

Särkänniemessä vietetään Karmivaa karnevaalia koulujen syyslomaviikolla 14.–21.10.2017 klo 13–21 (maanantaina 16.10. pimeyden olennot huilivat ja puisto on suljettu).

Tämän syksyn huvipuistattavin uutuustapahtuma on saanut vaikutteita eksoottisesta karnevaalikulttuurista ja iltativolitunnelmasta. Karmivassa karnevaalissa on tarjolla jännitystä niin lapsille kuin aikuisillekin. Käytössä on karmivalla karnevaali-tvistillä suurin osa huvipuistolaitteista ja -peleistä, herkuttelua unohtamatta. Karmiva karnevaali jakaa huvipuiston jännittävyydeltään eritasoisiin teema-alueisiin. Lisätietoja tapahtumasta ja ennakkotunnelmia löytyy Särkänniemen sivuilta.

Syyslomayö Tampereella

Hyödynnä syysloman nettitarjouksemme ja säästä 15 % päivän normaalista huonehinnasta! 

VARAA HUONE TÄSTÄ »

Syysloman nettitarjoukset ovat voimassa majoitusajalla 12.–29.10.2017 tarjouskoodilla SYYSLOMA. Tarjous on voimassa Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla. 

Majoitushinta sisältää

Särkänniemen huvipuistorannekkeet helposti ja edullisesti jo hotellissa!

Voit ostaa Särkänniemen rannekkeet helposti meiltä saapuessasi hotelliin.

  • Karmiva karnevaali -ranneke, yli 120 cm  – 24,90 € ( Särkänniemestä paikanpäältä ostettuna 26,90 €)
  • Karmiva karnevaali -ranneke, alle 120 cm – 19,90 € (Särkänniemestä paikanpäältä ostettuna 21,90 €)
  • Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät veloituksetta heille sallittuihin laitteisiin ja kohteisiin.

Perhelomalla 

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita! Tarjoamme muun muassa Kids Eat Free -edun, jonka ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua hotellimme ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta

Lasten lisävuode alle 17-vuotiaille alk. 10 €/yö, vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta.

Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain oman varaussivustomme kautta. Tarjoushinnat ovat alkaen-hintoja ja voimassa Plussa- tai PINS-kortilla sekä tarjouskoodilla SYYSLOMA. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 12.–29.10.2017 väliselle ajalle.  

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Voit olla kiinnostunut myös näistä