Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Särkänniemeen huvittelemaan
Alk. / huone / yö

Särkänniemeen huvittelemaan

Tampereen rautatieaseman vieressä sijaitseva Holiday Inn -hotelli tarjoaa mukavan tukikohdan parhaalle kaupunkilomalle.

Monipuolinen Särkänniemen Elämyspuisto tarjoaa hupia kaiken ikäisille

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

VARAA HUONE TÄSTÄ »

Perhelomalla 

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita! Tarjoamme muun muassa Kids Eat Free -edun, jonka ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua hotellimme ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta

Lasten lisävuode alle 17-vuotiaille alk. 10 €/yö, vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta.

Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain oman varaussivustomme kautta. Tarjoushinnat ovat alkaen-hintoja ja voimassa Plussa- tai PINS-kortilla.

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Voit olla kiinnostunut myös näistä