Hyppää pääsisältöön
Varaa puhelimitse: 020 045 646
(0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm)
Särkänniemeen huvittelemaan
104 €
Alk. / huone / yö

Särkänniemeen huvittelemaan

Tampereen rautatieaseman vieressä sijaitseva Holiday Inn -hotelli tarjoaa mukavan tukikohdan kesän parhaalle kaupunkilomalle. 

Monipuolinen Särkänniemen Elämyspuisto tarjoaa hupia kaiken ikäisille. Alueelle on ilmainen sisäänpääsy ja alle 3-vuotiaat lapset pääsevät veloituksetta heille sallittuihin laitteisiin ja kohteisiin. Särkänniemen Elämyspaketit ja huvipuistorannekkeet voit hankkia helposti ja edullisesti jo hotellissa! Lisätiedot ja aukioloajat Särkänniemen sivuilta.

Lomayö Tampereella

  • alk. 90 € / yö / 1 hengen huone
  • alk. 104 € / yö / 2 hengen huone

Huonehintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus Standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • asiakassauna ja kuntosali

Varaukset

VARAA HUONE TÄSTÄ »

Varaukset myös puhelimitse 0200 48 141 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai sähköpostitse tampere.hicentralstation@restel.fi. Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia puhelimitse. Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain.

Elämysrannekkeet voit hankkia ennakkoon edullisesti suoraan hotellista​

Voit ostaa Särkänniemen Elämysrannekkeet saapuessasi hotelliin tai varata ne etukäteen mainitsemalla huonevarauksen yhteydessä tarvittavien rannekkeiden määrän. Hotellivarauksen yhteydessä ostat edullisemmin yhden päivän Elämyspaketteja ja Huvipuistorannekkeita kuin paikan päältä Särkänniemen lipunmyynnistä! Yhden päivän Elämyspaketeissa etusi jopa 5 €/elämyspaketti.

Särkänniemen Elämyspaketit ja huvipuistorannekkeet  alle 120 cm sekä yli 60 v. yli 120 cm
Elämyspaketti (1 päivä) 34 € 41 €
Kahden päivän elämyspaketti 49 € 55 €
Huvipuistorannekkeet 31 € 38 €

Perhelomalla 

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita! Tarjoamme muun muassa Kids Eat Free -edun, jonka ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua hotellimme ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta

Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Lasten lisävuode kesällä alk. 10 €/yö (enintään 16-vuotiaille). Junnuhuone perheen lapsille alk. 49 €/yö (enintään kaksi max 16-v. lasta). Junnuhuoneiden varaukset vain suoraan hotelleista. Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain. Katso lisätietoja perhe-eduista ja tarkista lisävuodehinnat täältä »

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kortilla. Kanta-asiakaskortilla saat 10 % alennuksen päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.