Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 23.02.2019
Esim. 23.02.2019
Särkänniemeen huvittelemaan
107 €
Alk. / huone / yö

Särkänniemeen huvittelemaan

Tampereen rautatieaseman vieressä sijaitseva Holiday Inn -hotelli tarjoaa mukavan tukikohdan parhaalle kaupunkilomalle.

Vietä hauska päivä Särkänniemessä ja nuku makoisat unet hotellissa. Monipuolinen Särkänniemen Elämyspuisto tarjoaa hupia kaiken ikäisille!

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä. Kesän 2019 paketit julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

Perhelomalla 

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita! Tarjoamme muun muassa Kids Eat Free -edun, jonka ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua hotellimme ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta

Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan hotellistamme puh. 03 4108 1625 tai hotel@holidayinntampere.

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain oman varaussivustomme kautta. Tarjoushinnat ovat alkaen-hintoja ja voimassa IHG Rewards Club -kortilla.

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Liittyminen IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta.

Voit olla kiinnostunut myös näistä