Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Sisähuvipuisto-paketti Helsingissä
100 €
Alk. / perhe / yö

Suomen suurin Sisähuvipuisto Helsingissä

Tervetuloa viettämään aktiivista perhelomaa Helsinkiin! Tapaninpäivänä aukeaa Messukeskuksessa Suomen suurin Sisähuvipuisto, joka tarjoaa monipuolista tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin. Mukana viime vuodesta tuttu, supersuosittu PomppulinnaTaivas! 

Vilkkaan päivän jälkeen uni maittaa Holiday Inn Helsinki - Messukeskus -hotellissa, joka sijaitsee Messukeskuksen yhteydessä. 

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

Tarjous sisältää

  • majoituksen Holiday Inn Helsinki - Messukeskus -hotellissa, kahden hengen Standard-huoneessa, jossa lisävuode 1–2 lapselle
  • herkullisen buffet-aamiaisen koko perheelle
  • 2 päivän perhelipun Suomen suurimpaan Sisähuvipuistoon (sis. kaksi aikuista ja kolme saman perheen alle 18-vuotiasta lasta)
  • autopaikoituksen
  • hotellin saunan ja kuntosalin käytön
  • Kids Eat Free -perhe-edun alle 13-vuotiaille 

Tarjous on voimassa 26.12.2017–7.1.2018. Tarjoushuoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Lapsille oma väliovellinen huone paketin yhteydessä puoleen hintaan 50 €/yö.

Varaukset

Varaukset tunnuksella POMPPU suoraan hotellista puhelimitse numerosta 0200 48 102 102 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai sähköpostitse osoitteesta helsinki.holidayinn@restelhotels.fi.

Suomen suurin Sisähuvipuisto

Sisähuvipuistossa tekemistä riittää koko perheelle. Testaa taitosi SporttiAlueella lukuisissa eri lajeissa tai pistä pelit pystyyn täysikokoisella sählykentällä. Sisähuvipuistosta löytyy laajan Sportti- ja PeliAlueen lisäksi myös viime vuodesta tuttu, supersuosittu PomppulinnaTaivas. On pientä, suurta, jättiä ja megaa! Perheen pienimmille on varattu oma lähes 1000 m² -kokoinen taaperoalue. Pomppimisen lomassa voi antaa hien hiukan kuivua PeliAlueella. Syke ei kuitenkaan välttämättä laske jännittävien pelien äärellä. Haasta itsesi ja kaverisi! Lue lisää tapahtumasta Messukeskuksen sivuilta.

Tarjous on voimassa 26.12.2017–7.1.2018. Tarjoushuoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Varaukset vain suoraan hotellista puhelimitse tai sähköpostitse.

Voit olla kiinnostunut myös näistä