Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 23.02.2019
Esim. 23.02.2019
SuperPark Tampereella
108 €
Alk. / huone / yö

SuperPark Särkänniemi Tampereella

Tervetuloa viettämään aktiivinen perheloma Tampereelle! SuperPark Särkänniemi kutsuu koko perheen liikkumaan. 

Vilkkaan päivän jälkeen uni maittaa aivan Tampereen rautatieaseman vieressä sijaitsevassa Holiday Inn Tampere – Central Station -hotellissa. Hotelli on hyvien kulkuyhteyksien päässä Särkänniemestä. Hotellin alakerrassa sijaitseva ravintola Martina tarjoaa maukkaat herkut - ja lasten ihan itse suunnitteleman lastenlistan

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Lasten lisävuode alk. 22 €/yö (enintään 16-vuotiaille). Junnuhuone perheen lapsille alk. 49 €/yö (enintään kaksi max 16-v. lasta). 

Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia puhelimitse. Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain.

SuperPark Särkänniemi

Upouudesta SuperPark Särkänniemestä löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. 

Sisäaktiviteettipuiston Freestyle Hallissa odottavat skeitti- ja scoottialueet, Air Track -ilmavolttiradat ja trampoliinit. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa lätkätutkan, jalkapalloflipperin, baseballin ja koriksen kera. Seikkailualueella voit kiipeillä korkeuksiin, haastaa itseäsi SuperTrackilla tai mutkitella polkuautoradalla.

Lue lisää SuperPark Särkänniemen sivuilta »

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Kanta-asiakaskortilla saat 10 % alennuksen päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta tai suoraan hotellista puhelimitse tai sähköpostitse. Ilman kanta-asiakaskorttia hinnat alkaen 105 €/yö/1 hh ja 120 €/yö/2 hh. 

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: SuperPark

Voit olla kiinnostunut myös näistä