Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

SuperPark Vantaalla
109 €
Alk. yö / huone

SuperPark Vantaalla

Sisäaktiviteettipuisto SuperPark Vantaalla

Unohtumaton aktiiviloma perheille

Heittäydy hauskanpitoon ja löydä oma tapasi liikkua. SuperPark -sisäaktiviteettipuistossa on seikkailualueen lisäksi koko perheen pelailuun sopiva Game Areena ja vauhtilajien ystäville suunnattu Freestyle Hall. SuperParkissa nauru raikaa ja koko perhe pitää hauskaa. Liput ostat kätevästi hotellin vastaanotosta ennakkohintaan. Lisätietoja saat  SuperPark Vantaan sivuilta.

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport -hotellissa majoitut aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman vieressä ja SuperPark -sisäaktiviteettipuistoon hotellilta on matkaa noin 3 km. Kansainvälisen tason viihtyvyys, takuuvarma toiminnallisuus, hyvä yöpyminen viiden tyynyn Pillow Menuineen ja laadukas ruokaravintola takaavat onnistuneen loman. Tervetuloa viihtymään!

Aktiiviloma Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airportissa alkaen 109,- / yö

Hintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus 2 hengen Standard-huoneessa

  • runsas buffet-aamiainen

  • iltasauna (joka päivä klo 17.00 - 24.00)

Hinta 1 hengen huoneessa alk. 95,- / yö
Executive-luokan huone alk. 122,- / yö / 1hh tai 136,- / yö / 2hh

Liput hotellin vastaanotosta ennakkohintaan 12 €

Alle 4-vuotiaat pääsevat SuperPark-puistoon veloituksetta.

Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Lasten lisävuoteita saatavilla Executive-luokan huoneisiin alk. 19,- / yö (enintään 16-vuotiaalle).

Varaukset

Varaukset puhelimitse 09 870 900 tai sähköpostilla airport@holidayinnhelsinki.fi.

Hinnat ovat alkaen-hintoja IHG Rewards Club -kortilla viikonloppuisin (pe-su) ja yleisimpinä lomakausina. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Lomahintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinta normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alk. 106,- / yö / 1hh tai 121,- / yö / 2hh. Liittyminen IHG Rewards Club -etuohjelmaan on maksutonta.

Voit olla kiinnostunut myös näistä