Hyppää pääsisältöön
Varaa puhelimitse: 020 045 646
(0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm)
Trooppinen kylpyläloma
108 €
Alk. yö / huone

Trooppinen kylpyläloma Tampereella

Yhdistä kaupunkiloman ja rentouttavan kylpylähetken parhaat puolet. Yövy Holiday Inn Tampere - Central Station -hotellissa keskustan sykkeessä ja piipahda rentoutumassa Kylpylähotelli Cumulus Resort Edenissä.

Kun kaipaat kaupunkilomaasi rentoutushetkeä, käännä suuntasi Kylpylähotelli Cumulus Resort Edeniin, noin vartin ajomatkan päähän Tampereen keskustasta. Edenissä nautit kylpyläosaston altaista, hemmotteluhoidoista ja ravintoloiden monipuolisesta tarjonnasta, lue lisää Cumulus Resort Edenin sivuilta. Huomioithan, että hotellilta ei ole järjestettyä kuljetusta kylpylään.

Rentoutuneena on ihanaa palata takaisin Holiday Inn Tampere - Central Stationin pehmeisiin lakanoihin ja kerätä voimia shoppailupäivää tai elokuvailtaa varten kaupungin ydinkeskustassa.

Trooppinen kylpyläloma Holiday Inn Tampere - Central Station -hotellissa 

alk. 95 € / yö / yhden hengen huone
alk. 108 € / yö / kahden hengen huone

Huonehintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus Standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • asiakassauna ja kuntosali

VARAA HUONE TÄSTÄ »

Perheen kanssa matkustavien varaukset puhelimitse 0200 48 141 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai sähköpostilla tampere.hicentralstation@restelhotels.fi.

Liput Cumulus Resort Edeniin voit hankkia ennakkoon suoraan hotellista

  • 48 € / perhelippu (2 aik. ja 23 lasta)
  • 18 € / lippu, aikuinen
  • 14 € / lippu, lapsi 4–14 vuotta

Perhelomalla 

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita! Tarjoamme muun muassa Kids Eat Free -edun, jonka ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua hotellimme ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta

Valitse lapsille lisävuode, junnupatja tai oma junnuhuone ja perheen pienimmät nukkuvat makeasti pinnasängyssä. Katso lisätietoja perhe-eduista ja tarkista lisävuodehinnat täältä »

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinta ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 105 €/yö/1hh ja 120 €/yö/2hh. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40.

Voit olla kiinnostunut myös näistä