Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Suomen Mahtavimmat Pikkujoulut Tampereella
105,50 €
/ hlö / yö

Suomen Mahtavimmat Pikkujoulut 2017 -majoituspaketti Tampereella

Suomen Musiikkiteatteri Oy järjestää Suomen kuumimmat Pikkujoulut TAMPERE -AREENALLA kolmena peräkkäisenä viikonloppuna marraskuussa 2017. 

Huikeat tapahtumat järjestetään 17.–18.11., 24.–25.11. ja 1.–2.12. Tapahtumat alkavat kello 18.00 ja päättyvät kello 02.00. Tarjolla mahtavaa ruokaa ja mahtavaa ohjelmaa! Illan pääshow vaihtelee eri iltoina.

Tampere Areena kokee muodonmuutoksen uudenlaisen pikkujoulusisustuksen sekä kalustuksen osalta. Tunnelma loihditaan viihtyisäksi myös valaisun ja koristelun myötä. Katso illan ohjelma sekä showt Musiikkiteatterin sivuilta.

Majoituspaketti Holiday Inn Tampere-Central Station -hotellissa

  • alk. 105,50 € / hlö / yö jaetussa 2 hengen huoneessa
  • alk. 154,00 € / hlö / yö 1 hengen huoneessa

Paketti sisältää

  • majoituksen Standard-huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan ja kuntosalin käytön
  • sisäänpääsyn ja ohjelman Suomen Mahtavimmat Pikkujoulut 2017 -tapahtumaan

Varaukset

Varaukset majoituspaketteihin suoraan hotellista puhelimitse numerosta 0200 48 141 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai sähköpostitse osoitteesta tampere.hicentralstation@restel.fi.
Varaukset viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Ohjelmassa

We Rock! Heavyrock Night (pe 17.11.)

Musikaali tarjoaa tajunnanräjäyttävän shown huippuartisteineen, tanssijoineen, pukuineen ja valoineen. Tule nauttimaan kaikkien aikojen parhaimmista heavybiiseistä!

Autiotalossa -rockmusikaali (la 18.11. & pe 24.11.)

Musikaali kertoo 80-luvun rock-ilmiöstä Suomessa, jolloin Dingo aiheutti maanlaajuisen hysterian. Esityksessä käydään läpi Dingon ja Yön valtava nousu suosioon, Mambaa ja Eveä unohtamatta.

Ihan Tuuliajoilla -Suomirock-musikaali (la 25.11.)

Tarina kaikkien aikojen rock-risteilystä. Musikaalin pääosassa on maakuntalehden urheilutoimittaja Eino, joka joutuu tekemään juttua rock-risteilystä musiikkitoimittajan sairastuttua. Miten Eino selviää tehtävästään, hän kun on juppi, inhoaa rock-musiikkia ja haluaa mennä aikaisin nukkumaan?

Queen -musikaali Champions (pe 1.12.)

Vaikuttava Queen-yhtyeen tarinaan perustuva näytelmä. Championissa kuullaan Queenin suurimmat hitit kuten: I Want It All, Bohemian Rhapsody ja We Are The Champions.

Raparperitaivas -Suomirockmusikaali (la 2.12.)

Hulvattoman hauska musikaali kertoo Leevistä, entisaikojen trubaduurista joka elää tahtomattaan nykyajassa. Musikaalissa kuullaan muun muassa kappaleet: Poika nimeltä Päivi, Teuvo ja Pohjois-Karjalaan. 

 

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kortilla. Kanta-asiakaskortilla saat 10 % alennuksen päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Voit olla kiinnostunut myös näistä