Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Suomen Mahtavimmat Pikkujoulut Tampereella

Suomen Mahtavimmat Pikkujoulut 2017 -majoituspaketti Tampereella

Suomen Musiikkiteatteri Oy järjestää Suomen kuumimmat Pikkujoulut TAMPERE -AREENALLA kolmena peräkkäisenä viikonloppuna marraskuussa 2017. 

Huikeat tapahtumat järjestetään 17.–18.11., 24.–25.11. ja 1.–2.12. Tapahtumat alkavat kello 18.00 ja päättyvät kello 02.00. Tarjolla mahtavaa ruokaa ja mahtavaa ohjelmaa! Illan pääshow vaihtelee eri iltoina.

Tampere Areena kokee muodonmuutoksen uudenlaisen pikkujoulusisustuksen sekä kalustuksen osalta. Tunnelma loihditaan viihtyisäksi myös valaisun ja koristelun myötä. Katso illan ohjelma sekä showt Musiikkiteatterin sivuilta.

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä. 

Majoituspaketti Holiday Inn Tampere-Central Station -hotellissa

Paketti sisältää

  • majoituksen Standard-huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan ja kuntosalin käytön
  • sisäänpääsyn ja ohjelman Suomen Mahtavimmat Pikkujoulut 2017 -tapahtumaan

Varaukset

Varaukset majoituspaketteihin suoraan hotellista puhelimitse numerosta 0200 48 141 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai sähköpostitse osoitteesta tampere.hicentralstation@restelhotels.fi
Varaukset viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

 

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kortilla. Kanta-asiakaskortilla saat 10 % alennuksen päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Voit olla kiinnostunut myös näistä