Hyppää pääsisältöön
Varaa puhelimitse: 020 045 646
(0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm)
Teatteriloma Tampereella
104 €
Alk. huone/yö

Tervetuloa teatterilomalle Tampereelle

Mahtavat teatteriesitykset odottavat katsojiaan Tampereella. Holiday Inn Tampere - Central Station sijaitsee aivan rautatieaseman vieressä joten se on oiva tukikohta teatterilomalle. 

Majoitus Tampereella

  • alk. 90 € / yö / 1 hengen huone
  • alk. 104 € / yö / 2 hengen huone

Huonehintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus Standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • asiakassauna ja kuntosali

Näytelmät ja liput

Varaukset

Varaukset teatteripaketteihin vain puhelimitse 0200 48 141 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai sähköpostitse tampere.hicentralstation@restelhotels.fi.

Huomaathan, että teatterilippuja on saatavilla kauttamme vain perjantain ja lauantain iltanäytöksiin. 

Tampereen Työväen Teatterin ohjelmistossa Suurella näyttamöllä

Viulunsoittaja katolla - liput alkaen 48 €/henkilö

Suuret tunteet, räiskyvät tanssit ja intohimoinen musiikki tempaisevat katsojat kiehtovaan tarinaan. Rakkaus voi muuttaa maailmaa. Sitä mieltä ovat ainakin maitokauppias Tevjen tyttäret. He aloittavat kapinan vanhoja arvoja vastaan ja päättävät itse valita oman puolisonsa. Isä Tevje taas on perinteen mies. Hänen mielestään isä on perheen pää ja avioliitto on koko suvun ja Anatevkan kylän asia. Miten tyttäret saavat isän toisiin ajatuksiin? Voittaako rakkaus? Lisätietoa näytelmästä ja näytösajoista TTT:n sivuilla.

Mauno Peppone EXTENDED - liput alkaen 39 €/henkilö

Kansa on puhunut! Vuonna 85 -musikaalin rakastettu roolihahmo, Mauno Peppone, palaa entistäkin mahtavampana TTT:n Suurelle näyttämölle! Extended on Suuren näyttämön mittoihin räätälöity versio TTT-Klubilla esitetystä Mauno Peppone: Elämä, Kuolema ja Comeback -showsta. Mauno Peppone Extended tarjoaa vauhdikkaan Rock’n’Roll -sirkuksen, maailmanluokan tanssiesityksiä ja räiskyvät bileet. Lisätietoa näytelmästä ja näytösajoista TTT:n sivuilla.

Kevytkenkäinen nainen - liput alkaen 42 €/henkilö

”Ennen kuin täytän 67 – ensi maaliskuussa – minä haluan harrastaa paljon seksiä sellaisen miehen kanssa, josta pidän. Jos haluat jutella ensin, Trollope toimii aina.”  Virkistävä ja vapauttava huumori kannattelee tarinaa Janesta, jonka deitti-ilmoitus vie matkalle omaan kehoon, mieleen, muistoihin ja sydämeen. Hän tapaa miehiä laidasta laitaan, nuoresta miehestä syöpäsairaaseen yritysjohtajaan. Hän ihastuu, särkee sydämensä, tulee torjutuksi, nauraa. Lisätietoa näytelmästä ja näytösajoista TTT:n sivuilla.

Jykevää on rakkaus: Agents-musiikkikomedia - liput alkaen 45 €/henkilö

Hauska ja riemukas musiikkikomedia soi suomalaisille tuttuja Agents-klassikoita. Voimme melkein nähdä Agentsien legendaariset solisitit Topi Sorsakosken, Rauli Badding Somerjoen ja Jorma Kääriäisen – ja niinhän me näemmekin. ”Rokki raikaa ja sielu soi!”, lupaa ohjaaja Tiina Brännare, joka on tuttu monista TTT:n menestysmusikaaleista (Liz, Marilyn). Lisätietoa näytelmästä ja näytösajoista TTT:n sivuilla.

Tytöt 1918 - liput alkaen 51 €/ henkilö

Musikaali nuoruudesta, raivosta ja rakkaudesta. Kevättalvella 1918 Tampereella perustettiin aseellinen naiskaarti, jonka muodostivat pääosin hyvin nuoret tytöt, lähes lapset. Tämä musikaali kertoo heistä. Tytöt 1918 on tarina nuorten tamperelaistyttöjen intohimosta ja taistelutahdosta, viattomuudesta ja julmuudesta, rakkaudesta ja vihasta, ilosta, naurusta, häpeästä ja osattomuudesta. Lisätietoa näytelmästä ja näytösajoista TTT:n sivuilla.

Päivä Aika Esitys
Pe 27.10. 19:00 Kevytkenkäinen nainen
La 28.10. 19:00 Viulunsoittaja katolla
Pe 03.11. 19:00 Jykevää on rakkaus: Agents-musiikkikomedia
La 04.11. 19:00 Mauno Peppone EXTENDED
Pe 10.11. 19:00 Kevytkenkäinen nainen
Pe 17.11. 19:00 Mauno Peppone EXTENDED
Pe 24.11. 19:00 Viulunsoittaja katolla
La 25.11. 19:00 Jykevää on rakkaus: Agents-musiikkikomedia
Pe 01.12. 19:00 Jykevää on rakkaus: Agents-musiikkikomedia
La 02.12. 19:00 Viulunsoittaja katolla
Pe 08.12. 19:00 Jykevää on rakkaus: Agents-musiikkikomedia
La 09.12. 19:00 Viulunsoittaja katolla

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kortilla. Kanta-asiakaskortilla saat 10 % alennuksen päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Voit olla kiinnostunut myös näistä