Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Vuosisadan Romanssi -konsertti Helsingissä
131 €
/ huone / yö

Vuosisadan Romanssi -konsertti 25.11.2017

Finlandia-talolla nähdään 25.11.2017 upea Vuosisadan Romanssi -konsertti

Vietä ilta suomalaisten ja venäläisten estradi- ja romanssimusiikin aarteiden parissa kahden maan huippuartistien tulkitsemina. 60-miehisen moskovalaisen Osipovan huippuorkesterin solisteina kuullaan Vesa-Matti Loiri, Maria Ylipää, Pentti Hietanen, Diandra ja Elena Putina. Lisäksi lavan valtaavat Venäjän tunnetuin estraditähti Mariinski-baritoni Vasily Gerello sekä Venäjän X-Factorista ja Popstarsista maineeseen ponnahtaneet Olesya Matakova sekä Valentin Knyazev. Viihdyttämässä mukana myös Ossipovan orkesterin oma solisti, lahjakas Darya Rubtsova sekä upea pietarilainen Barynja-tanssiryhmä. Koko komeuden juontaa huikean monipuolinen Mikko Leppilampi. Lue lisää konsertista Finlandia-talon sivuilta.

Majoitu Holiday Inn Helsinki City Centre -hotellissa
alk. 131 € / yö / 2 hengen huone

Huonehintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus Standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • asiakassauna

Konserttiliput

  • Permantolippu 51 €
  • Parvekelippu 45 €

Lippuvaraukset suoraan hotellista puhelimitse numerosta 0200 48 103 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai sähköpostitse osoitteesta helsinki.hihcc@restel.fi.  Konserttilippujen varaukset ja maksuton peruutus viikko ennen konserttia.

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kortilla. Kanta-asiakaskortilla saat 10 % alennuksen päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Vuokko Salo

Voit olla kiinnostunut myös näistä