Olet täällä

Mikä on Holiday Inn

Vuonna 1952 Holiday Inn hotellien perustaja Kemmons Wilson päätti perustaa hotellin, joka tarjosi palveluja, joita aiemmin ei ollut saatavilla. Oma puhelin, televisio, ilmaiset jääpalat sekä lasten yöpyminen maksutta vanhempien kanssa huoneessa ovat tuttuja asiota tänä päivänä, mutta ei yli 50 vuotta sitten. Kemmons Wilson avasi ensimmäisen Holiday Inn -hotellin vuonna 1952 Memphisissä.

Nykyisin maailmalla toimii yli 1200 Holiday Inn -hotellia, noin 70 maassa. Tasokkaat ja nykyaikaiset Holiday Inn -hotellit sopivat yhtälailla liikematkustajille kuin lomailijoillekin. Holiday Inn -ketju on kansainvälisten tutkimusten mukaan maailman tunnetuin hotelliketju. Kemmons Wilsonin henkeen Holiday Inn -hotellissa on aina luotettava ja ystävällinen palvelu.

Holiday Inn Facebookissa

Kansainvälisillä Holiday Inn Facebook sivuilla on jo yli 150 000 tykkääjää.  Vieraile sivuilla ja tutustu mitä Holiday Inn maailmaan kuuluu. Klikkaa tästä.

InterContinental Hotels Group

InterContinental Hotels Group PLC (IHG) on maailman globaalein hotelliyritys ja suurin huoneiden lukumäärällä mitattaessa - yli 660 000 huonetta. IHG hotellibrandeja ovat Holiday Inn®, Holiday Inn Express®, Crowne Plaza® ja Inter-Continental®. Hotelleja on yli 5000 noin 100 maassa, asiakkaita 160 miljoonaa vuodessa. Katso lisää tästä.

Kuvapankki

Holiday Inn -hotellien kuvat ja logot löytyvät Restelin kuvapankista. Kuvapankin käyttö vaatii alla olevan tunnuksen ja salasanan.

Tunnus: guest
Salasana: guest

Rekrytointi

Haluatko Holiday Inn -hotelleihin töihin? Katso mitä paikkoja on vapaana. Täytä työnhakulomake ja lähetä se meille.

Yhteystiedot

Myynnin ja markkinoinnin yhteystiedot ja -henkilöt löydät Restelin verkkosivuilta.

Ympäristöasiat

Restelin toteuttama ympäristöä säästävä toimintatapa on ollut osa yhtiön strategiaa jo vuodesta 1995 lähtien. Lue lisää, mitä Restel tekee ympäristön hyväksi