Holiday Inn Suomi

Viikonloppuyö Oulussa 

Oulun Holiday Inn -hotelli on loistava tukikohta kaupunkilomallasi. Tekemistä ja näkemistä riittää niin perheille kuin pariskunnille ja hotellikin sijaitsee lähellä kaikkea kuhinaa. Tervetuloa!

Lomayö Holiday Inn Oulussa

alk. 93,- / yö

  • alk. 80,- / yö 1 hengen huoneessa.

Hinta sisältää

  • 1 yön majoitus 1 tai 2 hengen Standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • sauna ja uinti.

Varaukset

Restelin Myyntikeskuksesta 020 045 646 (0,59 €/min + pvm/mpm).

Lapset ovat hotellissa Tähtivieraita!

Alle 14-vuotiaat lapset (1–2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Lasten junnupatja alk. 10,- / yö ja lisävuode alk. 19,- / yö tai toinen huone perheen lapsille alk. 49,- / yö.
Lue lisää Tähtivieraiden eduista.

Tekemistä Oulussa

Koe kävelykatu Rotuaari monipuolisine ostosmahdollisuuksineen ja kahviloineen, koko perheen Tiedekeskus Tietomaa, elämykselliset teatteriesitykset ja konsertit. Lisää vinkkejä voi tietenkin myös kysyä asiantuntevalta henkilökunnaltamme.

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla viikonloppuisin ja yleisimpinä lomakausina 31.1.2015 asti. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Viikonloppuyö normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alk. 104,- / yö / 2 hh ja 89,- / yö / 1 hh. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40.

Holiday Inn Oulu