Holiday Inn

Viikonloppuyö Oulussa 

Oulun Holiday Inn -hotelli on loistava tukikohta kaupunkilomallasi. Tekemistä ja näkemistä riittää niin perheille kuin pariskunnille ja hotellikin sijaitsee lähellä kaikkea kuhinaa. Tervetuloa!

Varaukset

Netistä hotellimaailma.fi tai Restelin Myyntikeskuksesta 020 045 646 (0,29 €/min + pvm/mpm). Internetvarauksen yhteydessä merkitsethän PINS-, YkkösBonus- tai K-Plussa -kortin numero pyydettyyn kohtaan. IHG Rewards Club -kortilla huonevaraukset vain puhelimitse tai sähköpostilla.

Lomayö Holiday Inn Oulussa

alk. 92,- / yö

Hinta sisältää:

  • 1 yön majoitus 2 henkilölle 2 hengen Standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • sauna ja uinti

Hinta 1 henkilölle 1 hengen huoneessa alk. 79,- / yö.

Lapset hotellissa
Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Lasten junnupatja alk. 10,- / yö ja lisävuode alk. 19,- / yö tai toinen huone perheen lapsille alk. 49,- / yö.
Lue lisää

fi_varaa_tasta.jpg 

Tekemistä Oulussa

Koe kävelykatu Rotuaari monipuolisine ostosmahdollisuuksineen ja kahviloineen, koko perheen Tiedekeskus Tietomaa, elämykselliset teatteriesitykset ja konsertit. Lisää vinkkejä voi tietenkin myös kysyä asiantuntevalta henkilökunnaltamme.

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, YkkösBonus-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla viikonloppuisin ja yleisimpinä lomakausina 31.12.2014 asti. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Viikonloppuyö normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alk. 103,- / 2 hh ja 88,- / 1 hh. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40.

Holiday Inn