Holiday Inn

Viikonloppuyö Oulussa 

Oulun Holiday Inn -hotelli on loistava tukikohta kaupunkilomallasi. Tekemistä ja näkemistä riittää niin perheille kuin pariskunnille ja hotellikin sijaitsee lähellä kaikkea kuhinaa. Tervetuloa!

Varaukset

Netistä hotellimaailma.fi tai Restelin Myyntikeskuksesta 020 045 646 (0,29 €/min + pvm/mpm). Internetvarauksen yhteydessä merkitsethän YkkösBonus- tai K-Plussa -kortin numero pyydettyyn kohtaan. IHG Rewards Club -kortilla huonevaraukset vain puhelimitse tai sähköpostilla.

Lomayö Holiday Inn Oulussa

alk. 92,- / yö

Hinta sisältää:

  • 1 yön majoitus 2 henkilölle 2 hengen Standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • sauna ja uinti

Hinta 1 henkilölle 1 hengen huoneessa alk. 79,- / yö.

Lapset hotellissa
Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Lasten junnupatja alk. 10,- / yö ja lisävuode alk. 19,- / yö tai toinen huone perheen lapsille alk. 49,- / yö.
Lue lisää

fi_varaa_tasta.jpg 

Tekemistä Oulussa

Suunnitteletko kesälomaa? Koe kävelykatu Rotuaari monipuolisine ostosmahdollisuuksineen ja kahviloineen, koko perheen Tiedekeskus Tietomaa, elämykselliset teatteriesitykset ja konsertit. Lisää vinkkejä voi tietenkin myös kysyä asiantuntevalta henkilökunnaltamme. Katso kesän ennakkotarjous Holiday Inn Ouluun täältä - ja säästä!

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja YkkösBonus-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla viikonloppuisin ja yleisimpinä lomakausina 18.6.2014 asti. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Viikonloppuyö normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alk. 103,- / 2 hh ja 88,- / 1 hh. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen YkkösBonus- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40. .

Holiday Inn