Holiday Inn

Viikonloppuyö Vantaalla

Vantaan Holiday Inn -hotelli tarjoaa loistavia loma-aiheita. Tekemistä ja näkemistä riittää niin perheille kuin pariskunnille ja hotellikin sijaitsee lähellä kaikkea kuhinaa - meillä kaikki nauttivat täysillä.

Varaukset

Netistä hotellimaailma.fi tai Restelin Myyntikeskuksesta 020 045 646 (0,29 €/min + pvm/mpm). Internetvarauksen yhteydessä merkitsethän PINS-, YkkösBonus- tai K-Plussa -kortin numero pyydettyyn kohtaan. IHG Rewards Club -kortilla huonevaraukset vain puhelimitse tai sähköpostilla.

Lomayö Holiday Inn -hotellissa Vantaalla

alk. 103,- / yö

Hinta sisältää:

  • 1 yön majoitus 2 henkilölle 2 hengen Standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • sauna ja kuntosalin käyttö

Hinta 1 henkilölle 1 hengen huoneessa alk. 90,- / yö.

Lapset hotellissa
Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Lasten junnupatja alk. 10,- / yö ja lisävuode alk. 19,- / yö tai toinen huone perheen lapsille alk. 49,- /  yö.
Lue lisää

fi_varaa_tasta.jpg 

Tekemistä Vantaalla

Holiday Inn on erinomainen pysähdyspaikka ennen lentomatkaa tai matkan jälkeen, sillä hotelli sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman välittömässä läheisyydessä. Holiday Inn -hotellin vieressä on myös kauppakeskus Jumbo, jonka yhteydessä toimii viihdekeidas Flamingo. Tieteestä kiinnostuneille tiedekeskus Heureka lyhyen matkan päässä Tikkurilassa on oiva kohde perheille. Katso kesän hotellitarjous Holiday Inn Vantaalle.

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, YkkösBonus-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla viikonloppuisin ja yleisimpinä lomakausina 31.12.2014 asti. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Viikonloppuyö normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 115,- / 2 hh ja 100,- / 1 hh. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40.

Holiday Inn