Holiday Inn Suomi

Viikonloppuyö Vantaalla

Vantaan Holiday Inn -hotelli tarjoaa loistavia loma-aiheita. Tekemistä ja näkemistä riittää niin perheille kuin pariskunnille ja hotellikin sijaitsee lähellä kaikkea kuhinaa - meillä kaikki nauttivat täysillä.

Lomayö Holiday Inn -hotellissa Vantaalla

alk. 103,- / yö

  • alk. 90,- / yö 1 hengen huoneessa.

Hinta sisältää

  • 1 yön majoitus 2 henkilölle 2 hengen Standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • saunan ja kuntosalin käyttö.

Varaukset

Restelin Myyntikeskuksesta 020 045 646 (0,59 €/min + pvm/mpm).

Lapset ovat hotellissa Tähtivieraita!

Alle 14-vuotiaat lapset (1–2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Lasten junnupatja alk. 10,- / yö ja lisävuode alk. 19,- / yö tai toinen huone perheen lapsille alk. 49,- /  yö.
Lue lisää Tähtivieraan eduista

Tekemistä Vantaalla

Holiday Inn on erinomainen pysähdyspaikka ennen lentomatkaa tai matkan jälkeen, sillä hotelli sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman välittömässä läheisyydessä. Holiday Inn -hotellin vieressä on myös kauppakeskus Jumbo, jonka yhteydessä toimii viihdekeidas Flamingo. Tieteestä kiinnostuneille tiedekeskus Heureka, lyhyen matkan päässä Tikkurilassa, on oiva kohde perheille.

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla viikonloppuisin ja yleisimpinä lomakausina 31.5.2015 asti. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Viikonloppuyö normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 115,- / yö / 2 hh ja 100,- / yö / 1 hh. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40.

Holiday Inn Vantaa