Holiday Inn

Viikonloppuyö Vantaalla

Vantaan Holiday Inn -hotelli tarjoaa loistavia loma-aiheita. Tekemistä ja näkemistä riittää niin perheille kuin pariskunnille ja hotellikin sijaitsee lähellä kaikkea kuhinaa - meillä kaikki nauttivat täysillä.

Varaukset

Netistä hotellimaailma.fi tai Restelin Myyntikeskuksesta 020 045 646 (0,29 €/min + pvm/mpm). Internetvarauksen yhteydessä merkitsethän YkkösBonus- tai K-Plussa -kortin numero pyydettyyn kohtaan. IHG Rewards Club -kortilla huonevaraukset vain puhelimitse tai sähköpostilla.

Lomayö Holiday Inn -hotellissa Vantaalla

alk. 103,- / yö

Hinta sisältää:

  • 1 yön majoitus 2 henkilölle 2 hengen Standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • sauna ja kuntosalin käyttö

Hinta 1 henkilölle 1 hengen huoneessa alk. 90,- / yö.

Lapset hotellissa
Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Lasten junnupatja alk. 10,- / yö ja lisävuode alk. 19,- / yö tai toinen huone perheen lapsille alk. 49,- /  yö.
Lue lisää

fi_varaa_tasta.jpg 

Tekemistä Vantaalla

Suunnitteletko kesälomaa? Holiday Inn on erinomainen pysähdyspaikka ennen lentomatkaa tai matkan jälkeen, sillä hotelli sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman välittömässä läheisyydessä. Holiday Inn -hotellin vieressä on myös kauppakeskus Jumbo, jonka yhteydessä toimii viihdekeidas Flamingo. Tieteestä kiinnostuneille tiedekeskus Heureka lyhyen matkan päässä Tikkurilassa on oiva kohde perheille. Katso kesän ennakkotarjous Holiday Inn Vantaalle täältä - ja säästä!

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja YkkösBonus-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla viikonloppuisin ja yleisimpinä lomakausina 18.6.2014 asti. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Viikonloppuyö normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alk. 115,- / 2 hh ja 100,- / 1 hh. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen YkkösBonus- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40.

Holiday Inn