Holiday Inn

Holiday Inn Viikonloput

Holiday Inn -kaupungit ovat loistavia lomakohteita. Tekemistä ja näkemistä riittää niin perheille kuin pariskunnille, ja hotellikin sijaitsee lähellä kaikkea kuhinaa. Tervetuloa!

Suunnitteletko kesälomaa?

Nyt kotimaan suositut kesäkaupungit kutsuvat viettämään leppoisaa kesälomaa. Katso kesän hotellitarjoukset Holiday Inn -hotelleihin.

Varaukset

Netistä hotellimaailma.fi tai Restelin Myyntikeskuksesta 020 045 646 (0,29 €/min + pvm/mpm). Internetvarauksen yhteydessä merkitsethän PINS-, YkkösBonus- tai K-Plussa -kortin numero pyydettyyn kohtaan. IHG Rewards Club -kortilla huonevaraukset vain puhelimitse tai sähköpostilla.

Viikonloppuloma kaupungissa, valitse suosikkisi:

Holiday Inn TurkuHoliday Inn OuluHoliday Inn TampereHoliday Inn Helsinki Holiday Inn Helsinki-Vantaa AirportHoliday Inn

Hinta sisältää:

  • 1 yön majoitus 2 henkilölle 2 hengen Standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • sauna
  • Oulussa ja Turussa uima-allas
  • Tampereella poreallas

Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät veloituksetta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Lasten junnupatja alk. 10,- / yö (junnupatjoja on saatavilla Vantaan, Oulun ja Turun hotelleissamme) ja lasten lisävuode alk. 19,- / yö. Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain.

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, YkkösBonus-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla viikonloppuisin ja yleisimpinä lomakausina 11.8.–31.12.2014. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Viikonloppuyö kahdelle normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alk. 103–130,-. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40.

KIDS EAT FREE. Perheen pienimmät huomioimme Holiday Inn -hotelleissa Kids Eat Free -ohjelman mukaisesti. Alle 13-vuotiaat lapset voivat ruokailla hotellin ravintolassa ilman eri maksua valiten lasten listalta mieleisen ruoan, kun vähintään yksi majoittuvan perheen vanhempi on mukana ja ruokailee listapääruoan (väh. 1 aikuinen / 1-2 lasta).

alk. 92,- / yö
Holiday Inn