Holiday Inn

Holiday Inn Viikonloput

Holiday Inn -kaupungit ovat loistavia lomakohteita. Tekemistä ja näkemistä riittää niin perheille kuin pariskunnille, ja hotellikin sijaitsee lähellä kaikkea kuhinaa. Tervetuloa!

Varaukset

Restel Varauskeskuksesta 020 045 646 (0,59 €/min + pvm/mpm) tai suoraan hotellista.

Viikonloppuloma kaupungissa, valitse suosikkisi

Holiday Inn TurkuHoliday Inn Holiday Inn HelsinkiHoliday Inn Holiday Inn Helsinki-Vantaa AirportHoliday Inn

Hinta sisältää

  • 1 yön majoitus 2 henkilölle 2 hengen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • sauna
  • Turussa uima-allas

Alle 14-vuotiaat lapset (1–2 lasta) yöpyvät veloituksetta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Lasten junnupatja alkaen 10,- / yö (junnupatjoja on saatavilla Vantaan ja Turun hotelleissamme) ja lasten lisävuode alkaen 19,- / yö. Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain.

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla viikonloppuisin ja yleisimpinä lomakausina 9.8.2015 saakka. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Viikonloppuyö kahdelle normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 97–120,-. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40.

KIDS EAT FREE. Perheen pienimmät huomioimme Holiday Inn -hotelleissa Kids Eat Free -ohjelman mukaisesti. Alle 13-vuotiaat lapset voivat ruokailla hotellin ravintolassa ilman eri maksua valiten lasten listalta mieleisen ruoan, kun vähintään yksi majoittuvan perheen vanhempi on mukana ja ruokailee listapääruoan (vähintään 1 aikuinen / 1–2 lasta).

alk. 87,- / yö
Holiday Inn