Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 29.09.2021
Esim. 29.09.2021
Avajaistarjous Ruoholahteen
89 €
Alk. /yö/huone

Avajaistarjous Ruoholahteen

Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti avautuu jälleen syyskuun alussa. Tervetuloa viettämään verratonta staycation-lomaa Ruoholahden merelliseen ympäristöön!

Holiday Inn Weekend -avajaistarjous

Varaa: 6.8.-30.9.2021

Majoitu: 1.9.-31.12.2021 

Ota irtiotto arjesta. Vietä rentouttava viikonloppuloma ja anna hotellimme huolehtia aamiaisen laitosta, tiskeistä ja siivouksesta. Hemmottele itseäsi kunnon hotellilomalla nukkuen, kävellen merenrantamiljöössä tai vaikka shoppaillen keskustassa, jonne pääset muutamassa minuutissa metrolla.

Holiday Inn Weekend -tarjous sisältää:

  • 1 yön majoituksen kahdelle valitussa huoneluokassa viikonloppuisin (pe-la tai la-su)
  • Maittavan Holiday Inn -buffetaamiaiset kahdelle
  • Kuntosalin ja saunan käytön (*)

Varaa helposti suoraan online-kanavastamme (kieli englanti) tai soita hotelliimme 09 4152 1000.

(*) Saatavuuden mukaan. Koronarajoitukset saattavat vaikuttaa maksimi henkilömäärään kerrallaan. 

Varaa tästä »

IHG Clean Promise

IHG Clean Promise on IHG® Hotels & Resorts hotellien maailmanlaajuinen lupaus. Hotellivieraat voivat vakuuttua siitä, että heidän huoneensa vastaavat IHG:n korkeita puhtausvaatimuksia. Lue lisää täältä.

Kids Stay & Eat Free

Lapsiperheiden ruokailu on tehty kaikissa Holiday Inn -hotelleissa mukavaksi ja nautinnolliseksi. Kids Eat Free -ohjelma tarjoaa alle 13-vuotiaille hotellivieraille mahdollisuuden ruokailla ravintolassa lasten listalta veloituksetta, kun perheen aikuinen ruokailee ravintolassa. 

Alle 18-vuotiaat lapset (1–2 lasta) yöpyvät veloituksetta vanhempien kanssa samassa huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa tai mikäli huonetyyppi sisältää lisävuoteen. Vauvan sänkyjä on saatavilla tarvittaessa ilman lisämaksua. Lisäksi voit tiedustella hotelleista suoraan väliovellisia huoneita, joilla saadaan lisätilaa suuremmallekin perheelle.

Majoitushinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Tarjoushinta kerryttää IHG Rewards -pisteitä. Voit liittyä IHG Rewards -kanta-asiakkaaksi hotellissa sekä nettisivuillamme. Liittyminen on maksutonta. Ei voi yhdistää muihin etuihin.

Huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. IHG:n verkkosivujen kautta tehdyn varauksen voit perua myös netissä. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla. Viikonlopun erikoishinta on voimassa perjantai-sunnuntai 31.12.2021 asti kun teet varauksen elokuun loppuun mennessä.

Voit olla kiinnostunut myös näistä