Olet täällä

Holiday Inn® -hotellien uusi ruokalista tarjoaa ruokia jopa vuorokauden ympäri

20. huhtikuuta

Holiday Inn® -hotellien uudella ruokalistalla on monipuolinen kattaus ketjun nimikkoannoksia sekä kansainvälisiä ja paikallisia herkkuja. Listan annokset ovat bistrohenkisiä, maukkaita ja tuttuja annoksia, joissa maistuvat aidot maut. Ruokalista rakentuu Holiday Inn® Open Lobby -konseptin ’Kitchen’-henkeen. Open Lobby on rennon olohuonemainen tila, joka yhdistää saumattomasti hotellin eri palvelut. Voit tavata ystäviäsi, pistäytyä baarissa, syödä hyvin tai tehdä töitä vaikkapa kahvikupillisen kera.

Holiday Inn -ketjun nimikkoannokset, kuten Caesarsalaatti, Classic Burger, pippuripihvi ja Club Sandwich, ovat kaikkialla maailmassa yhtä suosittuja ja siksi myös ketjun ruokalistalla. Muutoin menu tarjoaa laajan kirjon erilaisia ruokia, joihin sisältyy sekä kotoisia klassikkoja että tuttuja suosikkeja. Open Lobby -hotelleissa osa ruokalistan tuotteista on saatavilla läpi vuorokauden. Myös uusi Take-in -palvelu houkuttaa asiakkaita perinteisen huonepalvelun rinnalla.

Ruokien hinnat ovat varsin edullisia ja varsinkin alku- ja jälkiruoat on hinnoiteltu houkuttamaan asiakkaita tilaamaan niitä pääruokien kaveriksi. Alkuruokien määrää on lisätty aikaisempaan verrattuna jopa tuplasti, hinnat vaihtelevat vajaasta neljästä eurosta reiluun 12 euroon.

Pääruokiin on tuotu tuttuja suomalaisia vetonauloja, joita varsinkin kansainväliset asiakkaamme ovat toivoneet. Porocarpaccio, hiillostettua lohi, ruisrieskachipsit, lohi-savumuikkukeitto, poron fileetä ja jäkälää lunastavat varmasti näitä lupauksia.

Terveystrendien kutsuun taas nyökkäävät lisääntyneet kasvisruoka- ja salaattivaihtoehdot. Vihannesten ja kasvisten määrää annoasten raaka-aineissa on kasvatettu, ja samalla on huomioitu paremmin myös vegaanisuus. Myös gluteenittomien valinnanvaraa on nostettu uudella listalla lisäämällä annosten muunneltavuutta.

Perheen pienimmille Holiday Inn -hotelleissa on aina tarjolla oma lastenlista, jossa on mukana kala-, liha- ja kasvisvaihtoehtoja. Ja mikä parasta, lapset ruokailevat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Kids Eat Free -etu on voimassa koko vuoden kaikissa Holiday Inn -hotelleissa kaikkialla maailmassa. Etu koskee hotelliin majoittuvien perheiden alle 13-vuotiaita lapsia.