Olet täällä

Ravintola Platta

Ravintola Platta on väliaikaisesti suljettu.

Ravintola Platta palvelee sekä hotellin että Messukeskuksen monipuolista asiakaskuntaa aamusta yöhön muuntuen aamiaispaikasta bisnestreffien- ja illan kohtaamispaikaksi.

Platassa kaikki tehdään kastikkeita ja liemiä myöten itse. Puuhiiligrilli pidetään kuumana ja pizzat valmistetaan omin käsin alusta loppuun saakka. Ravintolan toimintaa inspiroivat vuodenaikojen vaihtelu, käsityöläisyys sekä herkullisuus, kertoo ravintolan keittiömestari Markus Fogelholm. 

Vuodenaikojen vaihtelut näkyvät Platassa sesonginmukaisina raaka-aineina. Keittiössä kasvikset ovatkin isossa roolissa. Lounaalla on esimerkiksi aina tarjolla kasvispääruoka. Yhdessä syöminen on mukavaa ja siksi illallisella tarjolla on jaettaviin annoksiin perustuva sharing-menu. Tarjolla on myös artesaanipizzoja sekä pienempään nälkään sopivia annoksia. Tutustu menuun » 

Yhteistä ravintolailtaa voi jatkaa hotellin tyylikkäässä aulabaarissa cocktaileja ja erikoisoluita nauttien. Holiday Inn -ketjun konseptiin kuuluva Open Lobby yhdistää aulatilat ja ravintola Plattan yhteiseksi keitaaksi, jossa syödään, juodaan, työskennellään, levätään ja seurustellaan rennossa ilmapiirissä. Ravintola on auki vuoden jokaisena päivänä.

Aukioloajat  Klo                       
maanantai–tiistai 11–14 ja 17–23
keskiviikko–perjantai 11–14 ja 17–24
lauantai–sunnuntai                                         16–23
Keittiö suljetaan puoli tuntia ennen ravintolan sulkeutumista.

Hotelliasukkaiden aamiainen tarjoillaan tässä ravintolassa, katso aamiaisajat tästä »

Kahvilapalveluita saatavilla 24/7 Open Lobbyn To Go Caféssa.

Messu- ja tapahtuma-aikoina voimassa pidennetyt tapahtumakohtaiset aukiolot.

Ravintola Platta
Messuaukio 1, 00520 HELSINKI
Puh. 050 3597608
myyntipalvelu puh. 040-4503252 
Email: fazer.sales@messukeskus.com

Tutustu menuun ja varaa pöytä Ravintola Plattan omalla sivulla »

Ravintolan Oiva-raportti