Olet täällä

Pysäköinti

Hotellissa on oma parkkihalli, jossa on 22 parkkipaikkaa. Paikoitus parkkihallissa maksaa 25 € / yö tai 4 € / tunti. Parkkihalliin ajetaan hotellin edustalta.

Mikäli hotellin parkkihalli on täynnä, löytyy Porkkalankadun toiselta puolelta kauppakeskus Ruoholahden pysäköintikeskus (EuroPark Finland Oy). Pysäköintikeskus on avoinna 24 h. Sisään voi ajaa Länsiväylältä Salmisaarenkadun kautta, Porkkalankadulta ja Länsisatamankadulta. Paikoitusmaksu on 24 € / 24 h.

Lisätietoa ja ajo-ohje

HUOM! Mikäli haet hotellia Google Maps -sovelluksella, kokeile osoitetta ilman talonumeroa - eli "Sulhasenkuja" - koska Googlen virheen vuoksi ohjelma ohjaa talon taakse Salmisaarenkadulle, josta ei pääse hotellin pihaan. Hotelliin ajetaan Porkkalankadun kautta! 

Esimerkkejä tilausbussien pysäköintipaikoista Helsingissä

  • Töölö/Mäntymäenkenttä, 24/6h aikarajoituksella 

  • Mäntymäentie, ei aikarajoitusta

  • Kanavaterminaali, ei aikarajoitusta

  • Katajanokan terminaali, Satamalaitoksen lupa terminaalista!

    Näiden lisäksi useiden nähtävyyksien sekä laivaterminaalien läheisyydessä on matkailuliikenteen pysähtymispaikkoja aikarajoituksin:
    Sibelius-monumentti, Nykytaiteenmuseo Kiasma, Temppeliaukion kirkko, Senaatintori, Kauppatorin kauppahalli, Katajanokanterminaali, Olympiaterminaali, Makasiiniterminaali ja Länsiterminaali.