Olet täällä

Ravintola

Ravintolamme on uudistunut! Holiday Inn® Open Lobby antaa asiakkaillemme mahdollisuuden syödä, rentoutua, työskennellä ja tavata ihmisiä vapaasti yleisissä tiloissa.

Koronatilanteen vuoksi väliaikaisesti suljettuna ollut Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti on tarkoitus avata jälleen 1.11.2020.

Hotellimme uudistumisen myötä myös ravintolatilat kokivat täydellisen muutoksen. 
Holiday Inn® Open Lobby tarjoaa asiakkaille yhtenäisen olohuonemaisen tilan niin työskentelyyn, ystävien kanssa kahvitteluun, ruokailuun, tapaamisiin kuin illanviettoihinkin.

Tervetuloa!

 Aukioloajat
 maanantai – perjantai 11.00 – 13.00
 maanantai – torstai 18.00 – 22.30
 perjantai – lauantai 18.30 – 22.30

 To Go Café  
 palvelee muina aikoina

Poikkeukselliset aukioloajat:

  • Buffetlounas on suljettu toistaiseksi

Hotelliasukkaiden aamiainen tarjoillaan tässä ravintolassa, katso aamiaisajat tästä ».

Myös hotelliaamiainen on käynyt läpi tuote- ja ilmepäivityksen. Aamiaisen aikaan ravintolan keskipiste on Chef’s Station, josta löytyvät aamiaisherkut paistetuista munista ja pekonista pannukakkuihin. Aamiaiskahvina nautitaan Reilun kaupan- ja Luomu-sertifioitua kahvia. Aamiaisen jälkeen tilan ilme muuntuu ravintolasaliksi. Baaritiskillä on helppo nauttia virkistävä juoma ja uusi To Go Café tarjoaa virvokkeita, erikoiskahveja sekä pikkupurtavaa ympäri vuorokauden.

To Go Cafe panostaa helppouteen ja mukavuuteen. Asiakkaat voivat nauttia kahvista ja virvokkeista tai pienestä purtavasta juuri silloin kun niitä tekee mieli, 24/7. Kahvilan suolaiset ja makeat herkut voit hauttia istuen pehmeillä tuoleilla ja sohvilla tai ottaa rennosti mukaan kaupungille ja vaikkapa piknikille. Baari on paikka, johon on helppo tulla rentoutumaan tai seurustelemaan muiden matkailijoiden kanssa. Myös hotellin ulkopuoliset vieraat ovat tervetulleita!

Varaa pöytä »

Holiday Inn® Open Lobby
Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti
Sulhasenkuja 3, FI-00180 Helsinki
Puh. 09 41521 000 
E-mail hihw.openlobby@holidayinnhelsinki.fi

Anna palautetta » 

Ravintolan Oiva-raportti