Olet täällä

Hotellit Helsinki

Holiday Inn -hotellit Helsingissä

Helsingin Holiday Inn -hotellit tarjoavat maailman tunnetuimman hotelliketjun luotettavaa ja ystävällistä palvelua sekä kansainvälisen tason viihtyvyyttä. Kun valitset Holiday Inn -hotellin, sinua odottaa ihanan yöunen lisäksi loistava aamiainen. Tyynyn voit valita juuri itsellesi sopivaksi viiden eri tyynyn valikoimasta.

Kaikissa hotellihuoneissa on mm. vedenkeitin kahvin ja teen valmistamiseen, silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivain, minibaari sekä veloitukseton WiFi.

Holiday Inn Helsinki City Centre 

Kaupungin keskustassa, rautatieaseman vieressä sijaitseva hotelli kansainvälisen tason mukavuuksin. Loistavat liikenneyhteydet ja kaikki keskustan tapahtumat ja nähtävyydet kävelymatkan päässä.

Elielinaukio 5, 00100 Helsinki

Holiday Inn Helsinki - Expo

Pasilassa Messukeskuksen yhteydessä sijaitseva hotelli on messu-
ja kokousmaailman keskipiste. Hartwall Areena ja Pasilan rautatieasema ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Messuaukio 1, 00520 Helsinki

Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti

Hotelli sijaitsee Ruoholahden modernissa kaupunginosassa, metron, Länsisataman ja Länsiväylän läheisyydessä.

Sulhasenkuja 3, 00180 Helsinki

Hotellit Vantaalla ja Tampereella

Helsingin keskustassa sijaitsevien hotellien lisäksi pääkaupunkiseudun hotellivalikoimaa täydentää lentokentän läheisyydessä sijaitseva Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport. Hotellista on maksuton aikataulun mukainen bussikuljetus lentokentälle ja takaisin. Tampereella Holiday  Inn Tampere - Central Station sijaitsee aivan Rautatieaseman läheisyydessä.

Valitse mieleisesi hotelli ja tee varaus jo tänään!

Huonevaraukset

Tutustu tästä varausohjeisiimme >>

Holiday Inn -ravintolat

Hotellien ravintoloissa voit nauttia kansainvälisen keittiön herkkuja ja kotimaisen keittiön parhaita paloja. Kids Eat Free ohjelman mukaan alle 13-vuotiaat lapset saavat hotellin ravintolassa valita lasten listalta mieleisensä ruoan veloituksetta, kun perheen aikuinen on mukana ja ruokailee pääruoan listalta. Tervetuloa herkuttelemaan ravintoloihimme!