Hyppää pääsisältöön
Varaa puhelimitse: 0300 870 886
(0,65 e/min + pvm/mpm)
Huone saunalla
199 €
alk. /yö

Huone omalla saunalla

Huone omalla saunalla Helsingin keskustassa! Tule ja rentoudu Holiday Inn Helsinki City Centressä.

Varaa todellinen helmi huoneidemme joukosta. Huone omalla saunalla! Huone sijaitsee hotellin toisessa kerroksessa, ja siinä on väliovi yhdistettävissä toisen kahden hengen huoneen kanssa - vaikka perheen pienimmille.
Psst...näitä erikoishuoneita on vain yksi, joten toimi ajoissa.

Lisämukavuutta Holiday Inn Helsinki City Centre -hotellissa tuo huone omalla saunalla

Saunallinen huone alk. 199 € /yö

Huoneessa on kaksi erillistä vuodetta (lev. 100 cm), jotka voidaan vetää yhteen. Lisäksi varustuksena on muun muassa vedenkeitin kahvin ja teen valmistukseen, nopea Wi-Fi, silitysrauta ja -lauta, kylpytakit ja -tossut sekä istuinsuojat saunaan.

Varaukset

Saunallisen huoneen voit varata puhelimitse suoraan hotellista
puh. +358 (0)9 5425 5000 
tai sähköpostilla hihcc@holidayinnhelsinki.fi.

Tarjoushinta on voimassa kesäksi (ajalle 1.6.-31.8.2021).

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Tarjoushinta kerryttää IHG Rewards -pisteitä. Voit liittyä IHG Rewards -kanta-asiakkaaksi hotellissa sekä nettisivuillamme. Liittyminen on maksutonta. Ei voi yhdistää muihin etuihin.

Huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. IHG:n verkkosivujen kautta tehdyn varauksen voit perua myös netissä. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla.

Voit olla kiinnostunut myös näistä