Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 19.06.2021
Esim. 19.06.2021
Ennakkohintaan jopa -30 %
75 €
Alk. / huone / yö

Ennakkohintaan jopa -30 %

Varaa kesän hotelliyö nyt todella edullisesti ennakko-ostohinnalla – jopa 30 % edullisemmin – kotimaahan tai mihin tahansa Eurooppaan!

 Jopa 30 % alennusta unelmiesi kaupunkilomasta.

Summer Sale -kampanjamme aikana nostamme joustavan Advance Saver -hintamme alennusprosenttia ja voit nyt varata kesän tai koko loppuvuoden lomasi tai arjen irtioton jopa 30 % alennuksella, kun olet IHG Rewards -jäsen. Etu ilman jäsenyyttä jopa 20 %.

Varaukset:  8.6.–2.8.2021
Majoittuminen:  11.6.2021–30.1.2022

Online-varaukset Holiday Inn -hotelleihin
Holiday Inn Helsinki City Centre Hotelli on avoinna Tee hotellivaraus >>
Holiday Inn Helsinki - Expo Hotelli on avoinna Tee hotellivaraus >>
Holiday Inn Tampere - Central Station Hotelli avataan 5.7.2021 Tee hotellivaraus >>
Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti Varaukset 1.8.2021 alkaen Tee hotellivaraus >>
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Varaukset 1.8.2021 alkaen Tee hotellivaraus >>

Linkeistä siirryt kansainväliseen varauskanavaamme (englanniksi).
Varaamalla Holiday Inn -hotellilomasi ennakkoon, saat luonnollisesti erinomaista palvelua ja mukavan oleskelun, sekä voit säästää jopa 30 % majoituksen hinnasta. Saadaksesi alennuksen, varaa seuraava loma Holiday Inn -hotelliin Suomessa tai Euroopassa viimeistään 7 vuorokautta ennen saapumista. Holiday Inn -hotelli tarjoaa lomamatkailijoille luotettavuutta ja mukavuutta erinomaisella hintalaatusuhteella.

Ennakkohintaisen huoneen voit varata joustavasti. Tarvittaessa voit muuttaa tai peruuttaa varauksen maksutta viimeistään 7 vuorokautta ennen saapumista. Varauksen vahvistamisen yhteydessä pyydettyä maksukorttia veloitetaan ennakkoon yhden yön verran 7 päivää ennen saapumista.

Aamiaisella vai ilman?

Kun teet varauksen, sinä voit valita huonehinnan joko maittavalla Holiday Inn -aamiaisella tai huoneen ilman aamiaista. Muista kuitenkin, että edullisinta on valita aamiainen jo onlinevarauksen yhteydessä!

Muistathan tarkistaa varausehdot ennen varauksen vahvistamista. Katso tästä tarkemmat varausohjeet.

Kids Stay & Eat Free

Lapsiperheiden ruokailu on tehty kaikissa Holiday Inn -hotelleissa mukavaksi ja nautinnolliseksi. Kids Eat Free -ohjelma tarjoaa alle 13-vuotiaille hotellivieraille mahdollisuuden ruokailla ravintolassa lasten listalta veloituksetta, kun perheen aikuinen ruokailee ravintolassa. 

Alle 18-vuotiaat lapset (1–2 lasta) yöpyvät veloituksetta vanhempien kanssa samassa huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa tai mikäli huonetyyppi sisältää lisävuoteen. Vauvan sänkyjä on saatavilla tarvittaessa ilman lisämaksua. Lisäksi voit tiedustella hotelleista suoraan väliovellisia huoneita, joilla saadaan lisätilaa suuremmallekin perheelle.

 

Ennakko-ostohinnan alennuksen suuruus vaihtelee hotelleittain ja ajankohdan mukaan 10–30 % välillä. Saat jopa 30 % alennuksen, kun olet IHG Rewards -jäsen. Etu ilman jäsenyyttä jopa 20 %. Alennus lasketaan  päivän hinnasta (Best Flexible rate / Best Flexible rate with breakfast) ja huoneita on tarjolla rajallinen määrä. Esimerkki-alkaen-hinta 72 € /yö ilman aamiaista tai 90 € /yö aamiaisella. Ennakkohinnalla tehdyt varaukset voidaan muuttaa tai peruuttaa maksutta viimeistään 7 vuorokautta ennen saapumista. Tämän jälkeen tehdyt peruutukset aiheuttavat yhden yön veloituksen. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan 7 vuorokautta ennen tulopäivää yhden yön verran ennakkoon. Sinun on vahvistettava varausta tehdessäsi, että olet lukenut ennakko-osto-ohjelman ehdot ja säännöt sekä peruutusehdot. Ohjelman ehdot ja mukana olevat hotellit voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Voit olla kiinnostunut myös näistä