Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 04.08.2021
Esim. 04.08.2021
Padel-majoituspaketti
93 €
Alk. /huone/yö

Holiday Inn & Padel

Padel-mailapeli nostaa Suomessa huimasti suosiotaan. Eräänlainen tenniksen ja squashin yhdistelmäpeli on helposti lähestyttävä, liikunnan iloa sekä sosiaalisia elämyksiä tarjoava mailapelilaji.

Padel Messukeskus on uusi, täyden palvelun peliareena, jossa pelaat aamusta iltaan laadukkailla alustoilla ja tarvittaessa vuokraat pelivälineet käyttöösi. Uusi Padel Messukeskus tarjoaa alkuun 8 pelikenttää ja niitä on rakenteilla lisää. Tule ja testaa uusi trendilaji nyt ja majoitu samalla mukavasti Holiday Inn -hotellissa!

Hyödynnä nyt -20 % edulla Book Now, Pay Later -hinnan tarjoama joustavuus. Varaa helposti ja vaivattomasti suoraan Holiday Inn & Padel -paketti suoraan hotellistamme, viimeistään kolme vuorokautta ennen saapumista. 

Holiday Inn & Padel -paketti nyt avajaishintaan
alk. 93 €/yö hiihtolomaviikoilla

Majoituspakettin sisältyy:

  • Yhden yön majoitus kahden hengen Standard-huoneessa (Executive-huone +35 €/yö)
  • Buffetaamiainen kahdelle
  • Padel-pelivuoro Padel Messukeskus -kentällä
  • Padel-mailat tarvittaessa hotellin vastaanotosta
  • Autolle tallipaikoitus (saatavuuden mukaan)
  • Saunan ja kuntosalin käyttö 

Varaukset suoraan hotellista Puh. 09 150 900.

Padel Messukeskus on täyden palvelun peliareena, jossa voi pelata aamusta iltaan laadukkailla alustoilla ja tarvittaessa vuokrata pelivälineet käyttöönsä. Kentät on rakennettu Messukeskuksen halleihin 4 ja 5. Messukeskus on pelipaikkana erittäin väljä ja koronaturvallinen. Kattokorkeus yltää yhdeksään metriin, ja ilmanvaihto on mitoitettu suuria ihmismassoja varten.  

Säästä ja varaa luottavaisin mielin, ilman ennakkomaksua. Varaus on täysin muutettavissa tai peruutettavissa viimeistään 3 päivää ennen saapumista. Lisäalennus IHG® Rewards Club -jäsenille. Yhden yön maksu veloitetaan, jos varaus peruutetaan alle 3 päivää ennen vierailuasi. Aamiaisen sisältätävään Book Now, Pay Later -hintaan sisältyy päivittäinen aamiainen enintään kahdelle aikuiselle, jotka jakavat huoneen. Lisämaksu lisävieraille 3. henkilöstä alkaen.

Esimerkkihinnat ovat alkaen-hintoja ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Tarjoushinta kerryttää IHG Rewards Club -pisteitä. Voit liittyä IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi hotellissa sekä nettisivuillamme. Liittyminen on maksutonta. Ei voi yhdistää muihin etuihin.

Huonevaraus voidaan perua kuluitta 3 päivää ennen saapumista klo 16.00 mennessä. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. IHG:n verkkosivujen kautta tehdyn varauksen voit perua myös netissä. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla.

Voit olla kiinnostunut myös näistä