Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 26.09.2020
Esim. 26.09.2020
Muumimuseo Tampereella
116 €
Alk. / yö / huone

Muumimuseo Tampereella

Maailman ainoassa Muumimuseossa voit aistia muumikirjoista ja kuvituksista tutun elämänviisauden, huumorin, reippaan seikkailumielen ja lämpimän ystävällisyyden, jotka puhuttelevat muumien ystäviä ympäri maailman!

Muumimuseo on täysin uudenlainen, elämyksellinen taidemuseo, joka sopii kaikenikäisille kuvataiteen ja muumien ystäville. Tule viettämään mukavaa päivää Tampereelle koko perheen voimin!  Holiday Inn Tampere - Central Station -hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereen ydinkeskustassa, aivan rautatieaseman läheisyydessä ja palveluiden äärellä. 

Majoitus 
alk. 116 € / yö / 2 hengen huone

Varaukset suoraan hotellista puhelimitse 03 2392 2000 tai sähköpostilla hotel@holidayinntampere.fi.

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen jaetussa 2 hengen Standard-huoneessa Holiday Inn Tampere - Central Station -hotellissa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan

Osta liput Muumimuseoon helposti hotellista

  • aikuisten lippu 12 €
  • lastenlippu (3–17v.) 6 €
  • perhelippu (2 aikuista ja 2–4 lasta) 30 €

Perhelomalla

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita! Tarjoamme muun muassa Kids Eat Free -edun, jonka ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua hotellimme ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta

Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan hotellistamme.

Lisätietoja saa hotellista puhelimitse 03 2392 2000 tai sähköpostilla hotel@holidayinntampere.fi.

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla.

Voit olla kiinnostunut myös näistä