Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Esim. 29.09.2021
Esim. 29.09.2021
Särkänniemeen huvittelemaan
90 €
Alk. / 2 hh / yö

Särkänniemeen huvittelemaan

Tampereen rautatieaseman vieressä sijaitseva Holiday Inn -hotelli tarjoaa helpon ja viihtyisän tukikohdan kaupunkilomalle.

Vietä hauska päivä Särkänniemessä ja nuku makoisat unet hotellissa. Monipuolinen Särkänniemen Elämyspuisto tarjoaa hupia kaiken ikäisille!

Särkänniemi ja Holiday Inn Tampere - Central Station

Varaa ensin majoitus päivän hintaan tai hyödyntämällä kesätarjouksemme. Särkänniemi-rannekkeet (hinta 47 €/ranneke) voit sitten ostaa helposti suoraan vastaanotosta hotelliin saapuessasi!

Huonevaraukset 

Varaa paras hinta Holiday Inn Tampere - Central Station -hotelliin tästä »

Varatessasi voit valita huoneen aamiaisella tai ilman. IHG Rewards -jäsenenä saat aina vähintään 5 % lisää etua! Jos et ole vielä jäsen liity tästä »
Jäsenenä saat myös paikoituksen erikoishintaan 11 €/yö (norm. 20 €/yö) hotellissamme.

Kurkkaa myös tarjouksemme ja parkkietu kahden tai useamman yön vieraille!

UUTTA KAUDELLE 2021! Huvipuiston sisäänpääsyyn vaaditaan paikkavaraus sekä kaikilta kolme vuotta täyttäneiltä voimassa oleva Särkänniemen lipputuote (esim. Särkänniemi-ranneke). Paikkavaraus huvipuistoon on veloitukseton, ja sen huvittelemaan tulijat voivat tehdä Särkänniemen nettisivuilla.

Rannekkeista on poistunut aikaisemmilta vuosilta tuttu jako yli 120 cm- ja alle 120 cm-rannekkeisiin. Avoimen päivän Särkänniemi-ranneke sisältää huvipuiston sisäänpääsyn, huvilaitteet(pituusrajat huomioiden), Koiramäen eläinpuiston, Akvaarion ja Näsinneulan näkötornin yhden vapaavalintaisen aukiolopäivän ajan 25.9.2021 asti. Alle 3-vuotiaat pääsevät Särkänniemen huvipuistoon huvilaitteineen(pituusrajat huomioiden), Akvaarioon, Näsinneulan näkötorniin ja Koiramäen eläinpuistoon veloituksetta.

Perhelomalle Tampereelle 

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita! Tarjoamme muun muassa Kids Stay & Eat Free -edun, jonka ansiosta lapset yöpyvät maksutta (nukkuen vanhempien välissä tai huoneessa olevassa valmiissa lisävuoteessa) ja perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua hotellimme ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta

Lasten lisävuoteen sisältävät huoneemme ovat varattavissa helposti netissä. Sohvavuoteella varustettuun kahden hengen huoneeseen mahtuu kaksi aikuista ja 2 lasta!

Perhelomiin liittyviin kysymyksiin ja majoitusmahdollisuuksiin saat lisäinfoa soittamalla suoraan hotelliimme puhelimitse 03 2392 2000 tai 
sähköpostilla hotel@holidayinntampere.fi.

Hinnat ovat alkaen-hintoja ja vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Huomioithan, että majoitushinnat eivät sisällä lippua huvipuistoon. Muistathan tarkistaa varausehdot ennen varauksen vahvistamista. Katso tästä tarkemmat varausohjeet.

 

Voit olla kiinnostunut myös näistä